Winrar password shit

Winrar password shit

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oj zna li ko postoji li neki magicni programicic za ukidanje pass-a na enkriptiranim fajlovima ?

Haj pomoz'te :cool:

Član
Slabo...
Ima Brute-Force crackera ali to isprobava sve moguce kombinacije...Teoretski moze za dosta vremena (citaj godine) pa sumnjam da ti tako nesto treba :D

Aii nista to,cuo sam za taj shit,nije mi od pomoci.

Haj hvala na odg,ako jos ko zna,iako i u startu sam bio skeptican da postoji tako nesto.

moguce ali veoma tesko, moj ti je savjet radije potrazi bez pass, ili stavi sta ti treba pa da probamo naci ;);)

Član
Zavisi koji je program korišten za kriptiranje podataka, i koja je vrsta kriptiranja korištena.

Član
Zavisi erole, koliko je znakova u pass-u, velika slova, mala slova, brojevi, specijalni znakovi, i naravno enkripcija... Nije los rar password cracker, imas dictionary attack i brute force gdje isprobava sve moguce kombinacije, naravno, u oba slucaja ti moras dodati listu rijeci, znaci naci na netu, vrijedi pokusati, ionako nista korisno ne radis :D

edit : I ti si fotograf, nije ovo tvoje polje :D

Ja fotograf? Sta ti je dijete drago,davno sam napustio taj biznis,sad crtam :D

Ma hebajiga,haj probat cu neke od tih fazona sto ste mi savjetovali,al daj boze,radije cu skinut novo,al hebo mater kako da znam da taj novi fajl sto budem skido nema enkripcije.

Nista,hvOla svima ;)

Nista,nista,skidam novo,a mozda i necu,nije mi neki vazan file,nego j*avo se dvije noci ga skido pa mi zao da sad propadne,al fak im :icon_biggrin:

A sad lock-aj ga Deyo :cool:

Član
Prvo svjetlosna godina se koristi za mjerenje daljine a ne vremena :lol:(me a smartass) salim se naravno nemojte napadat odmah, a kao sto vecina rece nemoj to ni pokusavati NES USPJET :D

Davno sam pokusavao nesto uganjati, naprosto ne moguce je bilo hehe!! Onako jednostavan programcic, koji je par MB-a, a jos niko nije uspio naci adekvatno rjesenje kako mu provaljivat passworde heheh!! Ja nasao par programa, jedan komplet dan pustio da radi, i nista nije uspio!! Gubitak vremena!!!

Član
Naravno da je gubitak vremena sa nasim jadnim desktop masinama, za winrar fajlove koji se mogu naci, je pozeljno skinuti dictionary listu od onih koji se najcesce skidaju, mozda sta i uspije. Treba jedna dobra super kompjutercina da se koristi brute force ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.