Windows 7 širi se torrentima

Windows 7 širi se torrentima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
windows7-2.jpg

BETA inačica najnovijih Windowsa 7 najavljenih za siječanj 2009. godine već se pojavila u široj upotrebi iako to nije bilo planirano.

Službeni datum početka prodaje novog operativnog sustava trebao bi biti kraj 2009. godine no s13. siječnjem započinje distribucija beta 1 inačice. Kako bilo, velik broj zainteresiranih korisnika već koristi taj OS koji se distribuira putem torrenta. Posljednji beta primjerak najnovijih Windowsa (6.1.7000.0.081212-1400) naišao je na zadovoljstvo mnogih ilegalnih korisnika, no detaljniji pregled objavila je ekipa s ZDneta koji ocjenjuju nove Windowsa kao najstabilnije do sada.

Navodno, novi OS Windows 7 najstabilniji je OS namijenjen PC-u do sada te je toliko pouzdan da razvoj beta verzije više nije potreban. Prema pregledu ZDneta, posljednji Windowsi u beta 1 inačici puno su jednostavniji te je sama instalacija vrlo jednostavna i "user friendly" koja će trajati svega oko 25 minuta.

Potpuno je preuređen novi taskbar kao što je i dodan Aero Snap i Aero Peek koji uglavnom služe za praktično povećanje i smanjenje aktivnih prozora što olakšava rad na računalu. Također, Windows 7 opremljeniji je od svojih prethodnika pa su tako uključene aplikacije poput onih u OS X-u, Windows Mail, Windows Messenger, Movie Maker i ostale. No, najbolje je pak pričekati početak 2009. kada će biti objavljen i detaljan pregled svih pozitivnih, ali i negativnih promjena Windowsa 7.

Član
tibor987 je napisao(la):
ne bi ga ni djabe...jos jedno govno sa jos vise sigurnosnih rupa...c.c.c..c :cool::lol:

ja sve kontam... ne moze biti gori od viste.... iako na zadnjem laptopu nemam nikakvih problema... ali prijasnja iskustva.... fuuuuuuuuuuuj

ima li ko link... da se igra malo???

Član
Burazeru moj, jos ni XP nisu pokrpali kako trebaju, zamisli koliko ovako komplexan sistem jos ima vise rupa...tuga ziva...osobno tvrdim da zadnji Windowsi koji su valjali su bili 3.1v...vec se ja i stari stelimo na Fedori, budem poslao i Gatesa i Majkrosoft u 3PM, odo ja na pingvina :lol:

Član
tibor987 je napisao(la):
Burazeru moj, jos ni XP nisu pokrpali kako trebaju, zamisli koliko ovako komplexan sistem jos ima vise rupa...tuga ziva...osobno tvrdim da zadnji Windowsi koji su valjali su bili 3.1v...vec se ja i stari stelimo na Fedori, budem poslao i Gatesa i Majkrosoft u 3PM, odo ja na pingvina :lol:

xp je iole dobar.... ovo ostalo sve.... al... ja neam problema s vistom.... trenutno :D

IGY

Član
bulex je napisao(la):
tibor987 je napisao(la):

xp je iole dobar.... ovo ostalo sve.... al... ja neam problema s vistom.... trenutno :D

mene nesto win 95 zeza u zadnje vrijeme
ne znam sto :lol:

Član
IGY je napisao(la):
bulex je napisao(la):
tibor987 je napisao(la):

da probas sa exide akumulatorom? :lol:

IGY

Član
bulex je napisao(la):
IGY je napisao(la):
bulex je napisao(la):
tibor987 je napisao(la):

da probas sa exide akumulatorom? :lol:

razmisljao sam :lol:

Član
ma xp derem,znam ga u dusu,slusa me,i imam sve sto mi treba,sto da se hebavam bezze ovim novima :cool:

Član
ma ja sam imao nekih problema na visti...bezze sam morao sprziti laptop :D:D:D i evo sad sm na xp-u

Član
Linux je tito. ja ozbiljno razmisljam da predjem na linux... skoro sam radio seminarski za fax na temu linuxa, i fkt sam sazno nekih stvari u kojima je puno bolji od xp-a...
uz slijedece rusenje sistema, abd ide na linux :icon_biggrin:

Član
imo sam ja linux... prije... tesko mi se bilo privic na njega... al pravo.... dok sam se na macOS gubio totalno :lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.