Windows 7 problem ili??

Windows 7 problem ili??

Član
e ovako narode pojavljuje mi se ova poruka cesto na ekranu u pitanju je windows 7 "To keep using Windows, back up your files, and then install any edition of Windows 7 Ultimate." e to to je to, znam da mi je nesto oko registtracije ali neznam sta trebam uraditi, skinuti nesto instalirati stali vec :icon_question: pa eto ako neko zna bio bi zahvalan da mi pripomognete.;)

Član
VW Diego je napisao(la):
e ovako narode pojavljuje mi se ova poruka cesto na ekranu u pitanju je windows 7 "To keep using Windows, back up your files, and then install any edition of Windows 7 Ultimate." e to to je to, znam da mi je nesto oko registtracije ali neznam sta trebam uraditi, skinuti nesto instalirati stali vec :icon_question: pa eto ako neko zna bio bi zahvalan da mi pripomognete.;)

imas istu temu kod mene...superman je stavio link od cracka...instaliraj i sve ce raditi....;)

Član
ok.....instaliro sam pa ceo vidit hoceli se ponovo pojavljivat ;) samo mi se nesto resetuje sam komp od veceras 2 puta e sad jeli do toga ili neceg drugog :icon_question:

Resetuje ti svaka 2 sata zato sto imas piratsku verziju, ili onu testnu RC1 verziju, to je pocelo od prvog marta.

Član
technoGeek je napisao(la):
Resetuje ti svaka 2 sata zato sto imas piratsku verziju, ili onu testnu RC1 verziju, to je pocelo od prvog marta.

a imali tome lijeka:icon_question: upravu si tacno tako otprilike svako 2 sata ga resetuje

http://hotfile.com/dl/31240147/e1380f4/RAT2.2.5.2.rar.html

Skini i odradi, pa se javi za 2 sata i jednu minutu :D