Fele Putovanja.ba Administrator 11.11.2008 #2 Jesi li postavljo istu ovu preradu samo u bijeloj boji? Mislim da jesi i opet mi je uzas :icon_smile:
Jesi li postavljo istu ovu preradu samo u bijeloj boji? Mislim da jesi i opet mi je uzas :icon_smile:
daki Legend 11.11.2008 #3 Pa ja sad gledam dali da stavim u onu istu temu ili novu, pa vidim da je ovo WALD, a ono je bio neko drugi :icon_confused: pa sam stavio ovako.
Pa ja sad gledam dali da stavim u onu istu temu ili novu, pa vidim da je ovo WALD, a ono je bio neko drugi :icon_confused: pa sam stavio ovako.
Fele Putovanja.ba Administrator 11.11.2008 #4 Haj sad barem znas da nisi lud :lol: Meni su isti, samo boja druga.
daki Legend 11.11.2008 #5 A evo sad gledam, pored boja, ipak ima jos drugih stvari koje nisu iste tako da nije to to
tibor987 Član 12.11.2008 #6 Sprijeda i sboka mi super, sazada prenadjidjan detaljima i zasrao ga poklopac gepek au crnom....
E edoze Član 12.11.2008 #8 upropastise auto ovim gepekom sve je extra al gepek:icon_rolleyes::icon_rolleyes: btw. onaj je imao crn krov ak se ne varam
upropastise auto ovim gepekom sve je extra al gepek:icon_rolleyes::icon_rolleyes: btw. onaj je imao crn krov ak se ne varam
erol_brcak Član 13.11.2008 #10 ai sta ste navalili toliko na gepek.hebo mater kad vidim da svima toliko smeta ja bi sad u inat na ibizi gepek ofarbo u mat crnu Meni je dobar ovaj,prednji kraj mu je bas dramatican
ai sta ste navalili toliko na gepek.hebo mater kad vidim da svima toliko smeta ja bi sad u inat na ibizi gepek ofarbo u mat crnu Meni je dobar ovaj,prednji kraj mu je bas dramatican