bulex je napisao(la):eee svaka cast za klip.... meni za oko zapala ona jetta.... metalik srebrna... nesto mi gotivno izgleda pravo.... a kec mi je svaki dobar.... kao i dvojka....cetvorka mi se ne svidja... radi onih borinih farova... to je za mene totalni promasaj na g4... sve u svemu extra klip
arminnn je napisao(la):ma znaju ljudi svoj posao, bjeze nam 10 god.
bulex je napisao(la):eee svaka cast za klip.... meni za oko zapala ona jetta.... metalik srebrna... nesto mi gotivno izgleda pravo.... a kec mi je svaki dobar.... kao i dvojka....cetvorka mi se ne svidja... radi onih borinih farova... to je za mene totalni promasaj na g4... sve u svemu extra klip
vw_damir je napisao(la):bulex je napisao(la):eee svaka cast za klip.... meni za oko zapala ona jetta.... metalik srebrna... nesto mi gotivno izgleda pravo.... a kec mi je svaki dobar.... kao i dvojka....cetvorka mi se ne svidja... radi onih borinih farova... to je za mene totalni promasaj na g4... sve u svemu extra klip
Ljudi znaju i imaju smisla def., pitanje je dali cemo mi u BiH ikad dozivit vakav jedan meet...
Evo jedna po meni vrhunski odradjena dvojka.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3505928&page=1
german_style
p.s.
Dokaz da i bijela boja moze "sljastit"