Vw Passat 3 Variant

Vw Passat 3 Variant

Član
RE: Vw Passat 35i

lijep passat al ova maska ga unakazi skroz, bolji je sa originalnom duplo, jos odradit bad look malo i bio bi odlican

Član

Ovaj auto se fino da srediti retrovizore, branike u boju auta i po meni ovu masku volje da si ostavio fabrički, zatamniti spustiti, malo veće fele i nema dalje ;)

Član

ok je passat sasvim,, moze se to auto uradit kako treba.. masku mozda nisi trebo dirat.. ili zatvori skroz.. ali mislim da se nebi smjeo grijat ni sa zatvorenom maskom jer najveci dio hladjenja dolazi od one plastike u karambolci koja stoji heravo prema gore i usmjerava zrak u hladnjak.. bez nje se taj passat hoce zagrijavat ....

elvis_h je napisao(la):
ne kontam sto mu krijes registarske brojeve :icon_rolleyes::icon_rolleyes:

kakve veze to ima sad s autom,,,,, covjek krije, stvar privatnosti ;)

Sto se tice grijanja, nema pare da se moze previse grijati ako su plastike ok dole, a gore to sto je otvoreno onda si morao skinuti i onu unutrasnju plastiku ispred hladnjaka ako je imas da bi imala efekta....

posjedujem istu zujalicu, i kod mene je maska ta gore otvorena, ali iskreno nema efekta nikakvog sem estetike,
plastika dole u karambolci uopste nemam, jer je komplet dole od mrezice odradjeno, jer one plastike vrlo brzo pucaju i tesko ko vodi racuna o njima, ali s malo truda i rada uradi se zamjena za one plastike koja pospjesuje hladjenje 70% ;)

maska ako ti se svidja ti ostavi, kao sto rekoh mozda farbanje u boju auta, samo fino odradi, obavezno prije nanesi plastik prajmer, pa onda boju,,,

meni maska nekako cudno cuci, nisam vidio ni jednu slicnu do sad takvu, mada se kladim da 10x bolje izgleda uzivo,,,,

osvjetljenje unutra kad odradis bice prejak, evo kako sam ja uradio sebi,,,,

27012010004.jpg

Legend

ovi passati su dobra auta, samo mi nije jasna ova maska, pa gdje mu stoji hladnjak vode, zatvoreno skroz.. ko god ima ovog passata da ja znam, kaze da se strasno griju, pogotovo kad ga agresivnije vozis..

mozda je zbog toga i uradio masku ovako..

Član

malo su ti izgleda presvjetle te folije, ili mi se cini....ja bi tu malo tamnije stavio
Inace ok passat