VW Golf V svirena ne radi

VW Golf V svirena ne radi

Član
eh ovako.. svirena je u pitanju... na jednoj svadbi je odjednom dobila neki duboki ton i skoro na drugoj je prestala da radi.. moze li se na golfa 5 ubacit bilo koja svirena da spojim na onaj njen konektor sto dodje ili mora originalna biti.. probao sam jednu obicnu (ne originalnu) i nista...ako nije sta i do prekidaca u volanu... :icon_cry:

Član
badboy je napisao(la):
Samo ovu temu si trebao otvoriti u KVAROVI ... ;)

ajd zacas reko da postavim da vidim znal ko .. mozda se susreo sa ovim.. i et ovdje mi ode.. ajde ima admina valjda ce prebaciti tamo ;)

EE9

Član
Gledam...vidim da nije "mistype" i ne mogu da vjerujem da neko sirenu zove SVIRENA??? :icon_eek:

Član
I felNe, i skalpeR, i jos bezbrojih drugih, vise se ni ne obazirem......kad mi drug skoro rece skalpeL ja se sjeb'o, reko jel moguce da ima jos pismenih :D

Član
klasicni vlasnik gnjofa 5 legne da svirenu da se cuje sta se vozi

svirena ti riknula nista osigurac relej tako su napravljene istope se jos ako je pokupila vode

mozda imas srece pa skini citav uredjaj probaj tako radil,., a ako budes kupovao nemoj ove iz mercator, interex u kutiji papirnoj dodju dva kom crkne nakon minut trazi po polovnu sa starijih auta