enesss Legend 12.04.2011 #2 RE: VW GOLF 2 GTI super opremljen i bas lijep golf , pukni jos koju sliku dok se sastavi super ce ispasti
RE: VW GOLF 2 GTI super opremljen i bas lijep golf , pukni jos koju sliku dok se sastavi super ce ispasti
GolFanatiCars Član 12.04.2011 #3 RE: VW GOLF 2 GTI Odlicno oradjen golf predobra oprema :icon_biggrin: fin motor :icon_biggrin: sve u svemu svaka cast
RE: VW GOLF 2 GTI Odlicno oradjen golf predobra oprema :icon_biggrin: fin motor :icon_biggrin: sve u svemu svaka cast
folcikagti Član 12.04.2011 #7 RE: VW GOLF 2 GTI Hvala...... Ubrzo nove slike,jos se puno toga radilo ali za sad toliko ....... :icon_question::icon_question::icon_question::icon_question:
RE: VW GOLF 2 GTI Hvala...... Ubrzo nove slike,jos se puno toga radilo ali za sad toliko ....... :icon_question::icon_question::icon_question::icon_question:
AmmaR84 Član 12.04.2011 #8 RE: VW GOLF 2 GTI getač je odican.... bas mi se svidja sto si temeljit samo mi se ne svidja sto je plin ugradjen a sve ostalo je cista desetka
RE: VW GOLF 2 GTI getač je odican.... bas mi se svidja sto si temeljit samo mi se ne svidja sto je plin ugradjen a sve ostalo je cista desetka
pioneer_09 Administrator 12.04.2011 #9 RE: VW GOLF 2 GTI odllican golf drug... svaka cast bas si ga fino doveo u red i svaka cast na detaljnom opisu radova... nastavi nas redovno izvjestavati
RE: VW GOLF 2 GTI odllican golf drug... svaka cast bas si ga fino doveo u red i svaka cast na detaljnom opisu radova... nastavi nas redovno izvjestavati
dadao_style Član 12.04.2011 #11 RE: VW GOLF 2 GTI pratio sam temu na vw club croatia extra auto sve pohvale s moje strane
Schumi Član 12.04.2011 #13 RE: VW GOLF 2 GTI Lijepo izgleda, vidi se da je uloženo dosta truda i novca