black_devil Član 26.09.2008 #1 Molim vas nemojte davati komentare dok ne dodam sve slike ima ih vise...Pa cu svega pomalo od VW.. GOLF 1
Molim vas nemojte davati komentare dok ne dodam sve slike ima ih vise...Pa cu svega pomalo od VW.. GOLF 1
black_devil Član 26.09.2008 #5 RE: VW FOREVER toliko od mene za veceras sutra nastavljam sa golfom 5,passatom,sciroocom,polom,borom,pick up,buba,kombi VW,jetta itd..
RE: VW FOREVER toliko od mene za veceras sutra nastavljam sa golfom 5,passatom,sciroocom,polom,borom,pick up,buba,kombi VW,jetta itd..
black_devil Član 26.09.2008 #6 RE: VW FOREVER ima li komentara na ovo??heheeh..ima slika dosta...al sam se umorio..
B bulex Član 26.09.2008 #7 RE: VW FOREVER sta si se umorio pa nisi ih crto.... btw.... golfovi su strojevi.... pogotovo ove cetvorke.... extra slike!!!!!
RE: VW FOREVER sta si se umorio pa nisi ih crto.... btw.... golfovi su strojevi.... pogotovo ove cetvorke.... extra slike!!!!!
black_devil Član 26.09.2008 #9 RE: VW FOREVER imam jos od cetvorki slika..a umorio se vise samo copy pa copy hehehe..
tibor987 Član 26.09.2008 #10 RE: VW FOREVER Bijeli kec je auuuuuuuuuu....jedino mi se on bas ono zaletio za oko da valja...ostali su super, ali ono...
RE: VW FOREVER Bijeli kec je auuuuuuuuuu....jedino mi se on bas ono zaletio za oko da valja...ostali su super, ali ono...
IGY Član 26.09.2008 #14 RE: VW FOREVER otao sam bet teksta ........................................................