VW 2,5 TDI - R5 ???

VW 2,5 TDI - R5 ???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MTR

Član
Ima li ko iskustva sa rednim 5 cilindricnim 2,5 TDI motorom koji ide u VW kombi T4 ? Godiste : 2003
Promijenio sam filtere ulja i nafte , grijaci svi ispravni , ima goriva ...
Na prvom paljenju vergla vergla , upali se na 2-3 sekunde i onda se ugasi . I tako 4-5 puta . Nakon toga pali normalno .
Dok je u "normalnom" radu , odradi 3-4 minute i ugasi se , poslije toga ga je malo teze upaliti , kad sastavi izbaci crni i bijeli dim , nakon toga nit pusi nit ima kakav problem , vuce ko lud , pali "na po' kljuca" itd itd

Ima li ko iskustva sa ovim problemom ????

Član
ovako ces samo nagadjat i mjenjat nepotrebne stvari sve dok ne odes na dijagnostiku....

Član
U[ravp taako,samo diagnostika.....ali ja mislim da negdje vuce vazduh,po simptomima,ali kazes da na kraju normalno ide i vuce:icon_question:

Član
nemam iskustvo s problemom nego s takvim autom..
Imali smo ga u firmi i svi ga vozali i po asfaltu i po puteljcima ...nikad ništa se pokvarilo nije ..išao je ko lud ..do 175 km..Pali jednako i po zimi i po ljeti.. odličan!!

Legend
ja bih rekao da je to neki senzor, necega..
moguce da je senzor zraka na usisu, ili mozda onaj na radilici.. provjeri to..

Član
moja predpostavka ,iako je to opet jedan dio nagadjanja ,ali sumnjam da su popucale opruge u bosch pumpi, po ovim simptomima paljenja ....:icon_confused:

Legend
pa da je do pumpe, onda nebi nikad radila, a ovak malo radi malo ne radi, logicnije je da je neka elektronska komponenta otisla, jer one tako crkavaju obicno, jednom super, drugi put nista..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.