Vozila 200 na sat da uspava bebu

Vozila 200 na sat da uspava bebu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
beba-place-reuters-x.jpg

edna Poljakinja odlučila je da brzom vožnjom od preko 209 kilometara na sat umiri svoju bebu pošto ni tepanje ni ljuljuškanje nisu urodili plodom.
Mladu majku uhvatila je saobraćajna patrola na autoputu u Lubuskom vojvodstvu na zapadu zemlje, uverena da juri prestupnika ili pijanca, pošto je vozač na deonici na kojoj je ograničenje brzine 100 kilometara na čas počeo da dodaje gas i ubrzo sa 198 kilometara na čas dospeo na čitavih 209.
Kada je policija pristigla i zaustavila "drumskog gusara", zatekla je za volanom mladu ženu, a pozadi je u sedištu za bebe plakala jednogodišnja beba.
"Beba je počela da plače pa sam požurila kako bi se smirila", objasnila je majka, koja je kažnjena sa 110 evra za saobraćajni prekršaj.

Član
vidi kako je dijete... koda je vario bez maske za varenje, sav oteko :icon_eek::icon_eek:

Član
a bogte kako su mene uspavljivali, prst u lozu umocis, ja malo pocucklam i dobaaar....;):lol::lol::lol:

Član
tibor987 je napisao(la):
a bogte kako su mene uspavljivali, prst u lozu umocis, ja malo pocucklam i dobaaar....;):lol::lol::lol:

hahaahah zato sad i jesi takav :lol::lol::lol::lol:
bez ljutnje ;);)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.