Vozdrica :)

Vozdrica :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav forumašima :)

Zovem se Emir, iz Sarajeva sam, Vozim Peugeot 309 1.4 benz 1991god.
Na forumu sam kako bi se družio sa ostalim forumdžijama, a bogami i kako bi razmjenio koju pametnu riječ, pogotovo oko auto enterijera. Inače da naglasim i to da se bavim i presvlacenjem auto sjedišta i volana, a slijede i neke slike vezano za moj rad...

Nexus je napisao(la):
bujrum, bogati se na drugim forumima ako mozes i ako ti bude dozvoljeno;)
A vi kad nekom nesto obećate, nemojte lagat, obmanjivat i biti prevrtljivi i nepošteni, to je tako ružno buraz;)
živio

Proskins Sarajevo je napisao(la):
Nexus je napisao(la):
bujrum, bogati se na drugim forumima ako mozes i ako ti bude dozvoljeno;)
A vi kad nekom nesto obećate, nemojte lagat, obmanjivat i biti prevrtljivi i nepošteni, to je tako ružno buraz;)
živio
A to o bogaćenju je cinizam koji ispoljavam prema vašem sajtu..

Administrator
Ma eto ti si pravo fer. Ja tebi govorim jedno, a ti laprdas drugo. Sta ako ti je slucajno obrisana tema, ti se eto nasao uvrijeđen. Fkt ne znam u cemu je toliki problem. Od 26000 ljudi sigurno si mogao nesto zaraditi, neko ce uzeti da radi nesto kod tebe. Gledali smo da ispadnemo fer prema tebi. I jeste svima se traze pare. Jer gdje god dodjes reklama se placa. I ovaj forum mora da zivi od necega, da se plati server i ostali troskovi da bi mi ovdje mogli pisati i druziti se...

ako ti se ne svidja imas u gornjem desnom uglu pise ti nick i klikni na njega i ispod ce ti se otvoriti meni na kojem pise odjava. I gotova prica...

;)

pioneer_09 je napisao(la):
Ma eto ti si pravo fer. Ja tebi govorim jedno, a ti laprdas drugo. Sta ako ti je slucajno obrisana tema, ti se eto nasao uvrijeđen. Fkt ne znam u cemu je toliki problem. Od 26000 ljudi sigurno si mogao nesto zaraditi, neko ce uzeti da radi nesto kod tebe. Gledali smo da ispadnemo fer prema tebi. I jeste svima se traze pare. Jer gdje god dodjes reklama se placa. I ovaj forum mora da zivi od necega, da se plati server i ostali troskovi da bi mi ovdje mogli pisati i druziti se...

ako ti se ne svidja imas u gornjem desnom uglu pise ti nick i klikni na njega i ispod ce ti se otvoriti meni na kojem pise odjava. I gotova prica...

;)

Cuj "laprdas", ccc...haj odo kad laprdam;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.