Volvo 850

Volvo 850

Član
Da li mi moze neko sa foruma reci ako je imao iskustva sa volvom 850 2.4 benzin 125kw,170ks, koje su mane,motori,kako su se pokazali,na sta treba obracati paznju prilikom kupovine.
Hvala.

BHT Ovisnik
pitaj clana MTR
ili ovdje
www.vkh.hr

ako zelis mogu ti ja postaviti na forum da vidim sta kazu:icon_smile:

Imam ja iskustva sa 850, ali ne 2.4, nego 2.0 Turbo i sto se tice njega mogu ti reci da je odlican auto, pogotovo za te godine. Ima super dobro lezanje, snage dosta i pritom je udoban i na duge relacije se rijetko ili nikako ne umoris. Odrzavanje je malo komplikovanije kod Volvo Turbo motora, jer ne zeli svako da radi, a i samo rijetki ih dobro poznaju, dok je taj 2.4i pretpostavljam nesto jednostavniji i jeftiniji za odrzavanje.

Super Moderator
joj druze ja mislim da jos uvijek imam jednog volva 850, 2.4....sutra cu ti provjeriti ako ga nisam prodao pa ako zelis mozes doci vidjeti i probati ja cu to jeftino prodati. javim ti sutra ;)

MTR

Član
taj motor gazi po 500.000 km bez problema , i danas se ugradjuje u neke modele uz blage modifikacije , potrosnja u odnosu na kubike i snagu je zanemariva , uz finu voznju moze se proci i sa 7 litara na 100 km ( otvorena ) , gradska od 9-11 zavisi kako gasas , trap cvrst , dobro lezi i ima fenomenalan zvuk motora kad ga stisnes .

et' ;)

Super Moderator
mtr je upravu ima fenomenalan zvuk :D
ako te zanima takav volvo javi se na pm imam ja karavana, 96 godina, tamno plavi ;)

Član
Hvala momci na savjetima:icon_smile: ,Col3 postavi ako nije problem pa postavi u temu ili mi javi privatnom porukom.Allroad imas privatnu poruku od mene.