volan

volan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
interesuje me mogu li ja skinuti svoj volan s airbagom s "fiat brava" i staviti onaj mali sportski a da mi airbag ostane citav i da mogu vratiti kad tjednem auto prodavati ili ako mi se nesvidi s sportskim volanom...... iiiiiiiii usput pase li glava s golfa II ili III na brava bez problema..

Član
Kakva glava, mislis od volana :icon_question: Ne bih rekao, svaki volan ima drugaciju nabu za odredjeno auto. Mozes skinuti volan, a mozes ga i vratiti.

Član
nabu kupis za svoje auto. ipak je to volan i ne treba nista improvizirati. sto se tice airbag-a kad budes skidao skini kleme sa akumulatora prije skidanja. kad skines klemu skines airbag i vratis klemu nazad i onda stavi mali volan. imas iza dva imbus sarafa i skines jastuk bez problema. kad skines jastuk ispod ti je saraf ja mislim 24 i gidoru u ruke i odvrni. sve skupa 10 min posla.

Član
elmir je napisao(la):
interesuje me mogu li ja skinuti svoj volan s airbagom s "fiat brava" i staviti onaj mali sportski a da mi airbag ostane citav i da mogu vratiti kad tjednem auto prodavati ili ako mi se nesvidi s sportskim volanom...... iiiiiiiii usput pase li glava s golfa II ili III na brava bez problema..

sve je to super ali pazi na prsten pri skidanju volana da ga nepolomis
on ti je veza sa airbagom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.