volan sa golfa 4 na golfa 2

volan sa golfa 4 na golfa 2

Član
moze,jedan drug imao takav volan na svojoj dvici. Mozda Golfanaticars ima sliku,on se s njim druzi;);););)

Ovaj volan sto je imao moj drug je trokraki i bio mu je na golfu dva sto se nabe tice uredu je pase al posto je glomazan u pozadini morat ces malo rezat obloge sa volana jer neces moci rucice zmigavaca i brisaca pomjerat

sad je taj volan na golfu trici, mislim da je volan tacnije sa golfa 3 facelift cabrio ;)

šta se odma sekirate bio sam u žurbio nisam imo kad kucat...Što se tiče volana sa Golfa 4 na Golfa 2 na noviju tipu golfa 2 odgovara a na staru tipu ne odgovara...ali problem se može rjesitit pomoću adaptera za volan tj kupi se adapter i na taj adapter sa stavi volan od golfa 4 i sve bude ok toliko je meni liga reko preko mobitela i nista se nemora urezivat ni pilat...ako netko hoce ili ako nekoga zanima u detalje neka se obrati članu foruma liga ovo sto sam ja napisao toliko je i on meni rekao i da usput i one je rekao da je volan od g4 u g2 prevelik premasivan da ne lezi bas tako kako se ocekuje pozz toliko od mene...

Član
da ne otvaram novu temu moze li volan od g4 trokaraki na g3 i kako to sve stoji ako ima ko kakvu slika da ubaci

Član
Ima moj radni kolega volan od G4 trkokraki u golfu dvici, nezz u cemu je problem, ako treba slikat cu... A i na tricu ti odgovara...

Član
evo ja sam nasao dvije slike ali je ovdje citava instrument tabla od cetvorke ;)

viewer.php
[/URL][/img]
viewer.php
[/URL][/img]

Član
Evo vam slika volana, po meni volan i nije cemu u mk2, mnogo ljepse mi izgleda GTI-ov volan od nove tipe od ovoga... Al eto.. I da nema nikakvi prepravki, osim ako je golf stara tipa, pa mu treba reducir sa krupnog na sitni kroner i to je to...

Uploaded with ImageShack.us

ErRoR je napisao(la):
Evo vam slika volana, po meni volan i nije cemu u mk2, mnogo ljepse mi izgleda GTI-ov volan od nove tipe od ovoga... Al eto.. I da nema nikakvi prepravki, osim ako je golf stara tipa, pa mu treba reducir sa krupnog na sitni kroner i to je to...

bez zamjerke al ruzna ova dvica iznutra pa joj ruzan i volan da je radjeno sa nekim stilom da se ovaj volan uklopi u nesto mozda bi bilo dobro al ovako je preruzno

Član
dadao_style je napisao(la):
ErRoR je napisao(la):

bez zamjerke al ruzna ova dvica iznutra pa joj ruzan i volan da je radjeno sa nekim stilom da se ovaj volan uklopi u nesto mozda bi bilo dobro al ovako je preruzno
Ma to je radno auto bolan, hebe se liku kakav je volan i stil :D To je on stavio cisto onako...