Vogosca--i okolica?

Vogosca--i okolica?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radi se,da mi sutra do podne ode neko provjeriti jedne felgice..Momak je napisao da su gume nove felge ok...Pa da vidi samo jel to sve kako treba,jer nece da posalje felge pouzecem dok mu neuplatim pare na racun..
Tako da mi je to malo nesigurno tako uzimati...

Ovo je samo jedan primjer koliko je na forumu clanova,a nijedan nemoze da mi provjeri samo to...
Ja na vwcroatiaclub forumu nekog zamolim za nesto,pomognu momci, al ovdje nista....
Svaka Cast za forum clanove koji su me izradili u vezi ovoga, i koji mogu uciniti uslugu a nece...;)

A sramota, ja nebi mogao bas nikoga odbiti ako je nesto ovdje kod mene ublizini da nepogledam il neprovjerim...
Jbg,znao sam hrvatima da prevezem felgi reko granice i uzmem eto samo za gorivo, to vec znaju momci iz Banja Luke sto su dolazili kod mene..
Vec dvoje felgi su mi izmakle bas zbog ovoga....
Jednom Ajdina Trixu cekao toliko da mi provjeri jedne felge u Tuzli, i nikad mi se vise nije ni javio,tako da sam i ja izradio momka bezveze,sad ovaj Duke...Al nema veze,volim kad mi se iskreno kaze nemogu radim itd,i to je to..
Kao sto mi je Keno(noke) rekao nemogu radim druze, al to mu je bila fora isto :D
Nije htio ici da vidi, jer mu je auto zakucano od cestu tako da se izvlacio :lol:
Chuzaa je izasao u susret pomogao mi je dao mi brojeve momaka dolje pa da vidim koji moze..
I uspio sam rjesiti:123:

Pozdrav!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.