vlasnički list

vlasnički list

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Trebali onaj vlasnički list od auta nosati uz saobraćajnu jer u njemu piše sve kao
i u saobraćajnoj slični su,i ako vozim nečije auto koje nije na meni jel moram imati samo saobraćajnu kao prije ili sad treba imati oboje ,
kolko sam sazno vlasnički list samo služi kod prodaje auta ,
et ako šta znate pišite,
tnx ;)

LSD

Član
i ja sam u dilemi....mada kad me zaustavljaju dajem samo potvrdu o registraciji...niko mi ne trazi vlasnicki:icon_confused:

Član
LSD je napisao(la):
i ja sam u dilemi....mada kad me zaustavljaju dajem samo potvrdu o registraciji...niko mi ne trazi vlasnicki:icon_confused:

dosta je samo nosati saobracajnu..

sta njeg zanima ko je bio vlasnik prije tebe...
ako ga vec ima..(novo,uvezeno auto)

Član
meni je receno u osiguranju: vlasnicki ne nositi sa sobom, jer ako to izgubite izuzetno komplicirate stvari, to se nosi samo kad se ide van drzave

Član
Buduci da mi otac radi u osiguranju, vlasnicki list ne treba nositi, ako nosis pa izgubis nastaju komplikacije, ne mozes dokazati da je tvoje auto i tako to, znaci strogo cuvati.
Pozdrav

Član
Mogu samo potvrditi sto je blindery rekao. Idem trenutno na predavanju za b i rekao nam je predavac isto to, znaci da se to strogo cuva kod kuce.

Član
šljivar nije problem on je dobar znamoo se,
zeza me vrijeme nikako da je uslikam stalno il je kiša il snjeg :D

e jel još imaš kadeta neki dan stao kadet kod pjace izašla neka dva momka a jedan je osto u autu jesi bio među njima

Član
imam kadeta jos uvijek...

moze biti , a mozda je i kolega , neki dan sam mu dao auto da uzme 2 vrece kupusa kaze za salate..

bas cu morat jednom doc...kad radim j*iga

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.