viza za USA?

viza za USA?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
sta treba predati i gdje hodati, jel neko zna nesto o onim sad PIN-ovima sto su uveli i tako to, sto vise informacija, to bolje :cool:

Član
ja sam jednom predavao i dobio za dan..

odes u banku i uplatis za americku vizu...dobijes pin i nazoves u ambasadu da zakazes termin..
ides u novu ambasadu preko puta importane ulaz je sa strane...od papira sve sto imas..pasos,potvrdu o zaposlenju...zadnje 3 platne liste...i uplatu za vizu......eto toliko od mene

Član
isao ja zimus...:) ovako pin kod kupis i onda zovnes ambasadu, taj PIN ti sluzi za zakazivanje termina i razmjenu podataka (maila da ti posalju sta sve treba i tak te stvari), moras imati posebnu sliku za americku vizu, od papira poslat ce ti oni sta ti treba, termin ces dobiti od 7-15 dana od dana kad nazoves ambasadu. prije odlaska u ambasadu moras uplatiti za vizu (mislim i raiffeisen banci) i tu uplatinicu ponijeti sa sobom. moj razgovor je trajao nekih 2 minute, samo me pitala kod koga cu tamo, ja odgovorio, rekla mi zena da se lijepo provedem i da dodjem malo kasnije po vizu...:) vizu dobijas ako je sve uredu i na 10 godina... ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.