D_cash Član 17.12.2010 #1 nezz da li je bilo al ja sam lego pod stoo... http://www.youtube.com/watch?v=o_oR28nPYdE
ArminM Član 17.12.2010 #3 koliko sam mogao primjetit nije izgleda lik bas sav svoj, nasli se s njim sprdat,jadno jadno:icon_mad::icon_mad: dobili bi onu istu staflu preko ledja
koliko sam mogao primjetit nije izgleda lik bas sav svoj, nasli se s njim sprdat,jadno jadno:icon_mad::icon_mad: dobili bi onu istu staflu preko ledja
Duke_Of_Harlem Član 17.12.2010 #4 ma dobar je on drama spustite me yebacu vam nanu hahahahahahahah oplako sam
OggyBoy Član 17.12.2010 #7 Nije mi nešto smiješno. Momak izgleda nije baš dobar u glavu.:icon_rolleyes:
D_cash Član 17.12.2010 #10 ja slucajno naletio... ja sam se samo ismijao psovanju... >D no hard feelings
TROUBLE_MAKER Član 18.12.2010 #12 Meni ovo u opste nije smijesno!Na klipu se vidi da osoba nije bas pri pameti...a oni se nasli zezati s njim! Ovo je JADNO...NE SMIJESNO! FUJ!!!
Meni ovo u opste nije smijesno!Na klipu se vidi da osoba nije bas pri pameti...a oni se nasli zezati s njim! Ovo je JADNO...NE SMIJESNO! FUJ!!!
crni08 Član 18.12.2010 #15 jadno...žalosno...našli zajebavat i iživljavat se na tipu koji nije baš sav svoj...svi "frajeri" redom...:icon_mad:
jadno...žalosno...našli zajebavat i iživljavat se na tipu koji nije baš sav svoj...svi "frajeri" redom...:icon_mad: