AnDel Član 04.12.2014 #6 vidi se i iz aviona a i ocito da na gumama nema granicnika minimalne dozvoljene visine sare tako da ovo mozes prodati nekom levatu i to tesko
vidi se i iz aviona a i ocito da na gumama nema granicnika minimalne dozvoljene visine sare tako da ovo mozes prodati nekom levatu i to tesko
TROUBLE_MAKER Član 06.12.2014 #9 Ni "granicnik" nije tesko napraviti.... Kako traze sve nacine, samo da zeznu narod! Puu
Kenno Član 06.12.2014 #10 Svi ovi što prodaju polovne gume na veliko rade ovo....i skidaju i više od milimetra...
MaHa Styling Član 09.05.2017 #12 Shvatam da je stara tema, ALI zasto neki PROIZVODJACI stavljaju natpis REGROOVABLE na gume ako se to ne bi smjelo raditi ?
Shvatam da je stara tema, ALI zasto neki PROIZVODJACI stavljaju natpis REGROOVABLE na gume ako se to ne bi smjelo raditi ?
MaHa Styling Član 09.05.2017 #14 edoze je napisao(la): Na teretne gume, koje imaju mesa Kliknite za proširenje... A sve mi se nesto cini da sam vidio i na gumama za putnicka vozila ali eto. Nema veze
edoze je napisao(la): Na teretne gume, koje imaju mesa Kliknite za proširenje... A sve mi se nesto cini da sam vidio i na gumama za putnicka vozila ali eto. Nema veze