Video obrada, mala pomoc

Video obrada, mala pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ej ljudi, potrebna pomoc da nebi kameru razbio bezveze

Glupa Panasonicova kamera snima u nekom .MOD formatu. Skinuo sam sa neta Total Video Converter i to sam sve konvertovao u .mpeg format. Cak sam jedan dio snimaka konvertovao u .avi cito da uporedim i nekako mi se cini da je ovaj .mpeg bolji (sta vi mislite)

E sad posto su ti svi snimci iz djelova htjeo bi to da "sastavim" i da snimim na dvd.. jel ima neki programcic za tak nesto :icon_question:

Član
imas bruku programa sto se tice obrade a isto tako i konvertovanja.Imam i taj TVC sa kljucem i dobar je ali za neke manje klipove a sad koristim isto Daniusoft Video Converter posto nema sta nema od opcija i svaki format konvertuje.A sto se tice obrade ne znam sta ti sad treba ali najbolji je Sony Vegas 8.0 Pro recimo ali dosta komplikovan,mozes skinuti Ulead VideoStudio 10 on je jednostavan i mozes ubacivati klipove,dodavati efekte,sjeci,ubacivati mp3 u video itd.

Znaci po meni skini za konverovanje ovaj Daniusoft Video Converter a za obradu Ulead VideoStudio 10 jer nisu komplikovani a mozes sve odraditi s njima,ako ne nades key ili crack javi pa cu ti poslati ;)
Dosta od mene :D :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.