Veliki ili mali ?

Veliki ili mali ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ne,nije to što mislite :lol:

Da li općenito više volite velika ili mala auta,ili možda pak SUV ?

Meni su nekako najprihvatljivija auta tipa Ibize,Punta,Clia,Corse,dobar i okretan po gradu a nije previše mali,ima dovoljno mjesta za moje potrebe.Kad treba i otići na dalje putovanje,mogu se stvari potrpati nekako,međutim kad dođu djeca naravno da će trebati nešto veće da bi bilo ugodno.Pored tog auta još bi bio dobar i jedan SUV,volim tu preglednost i osjećaj sigurnosti koji pružaju ta vozila..Vi ?

Član
Ja volim srednju klasu automobila, kao Mondeo, Opel Vectra, Passat, Avensis i tako ti ostali... mada se ne bih bunio ni sa Focusom, Mazdom 3, Astrom i autiam u tom rangu. Dzipove nesto ne volim, ne znam zasto, a sto se tice monovolumena, oduvijek mi je bio san imati Chryslerovog Voyagera... Auta tipa S klasa, BMW 7ica i ostali mi ne trebaju, no ne bih se bunio ako mi neko pokloni jednog :cool:

Član
Imam i ja druga,samo da mu je veće..Kaže sigurnije se osjeća i to je to..Kad vidi ispred sebe haubu dugu 2m sve mu nešta toplo oko srca :lol:

IGY

Član
vise volim manja auta, ne znam sto nesto su mi draza, i ako je u meni tacno 2 metra i sav se iskrivim u autu jbg
do sad sam promjenio 5 auta i sve su bila mala auta, ibiza je najmanja i najsporija (za sad)

Član
volim auta tipa.... passat golf a3 a4 superb vectra c class bla bla... samo sam jednom imo malo auto... fiesta... 1.3 98g... i nikad vise malo auto..... zhena mi ima citroen saxo... ne zelim ni da ga preparkiram... toliku averziju imam prema malim avticima

Član
volim veca auta, ali zdrav razum nalaze manje auto posto sam u gradu...jso kad bi imao 150-ak konja bilo bi kulj :cool:

Član
Schumi je napisao(la):
Imam i ja druga,samo da mu je veće..Kaže sigurnije se osjeća i to je to..Kad vidi ispred sebe haubu dugu 2m sve mu nešta toplo oko srca :lol:

Takodjer :D nek se i ja slozim s ogijem negdje :D sto vece to bolje :D

0g1 je napisao(la):
Velika sto vece to bolje ;)
mrzim mala auta :D

Znas sta kazu za one koji vole velika auta?:D

Pokusavaju na taj nacin kompenzovati "nedostatak" na drugim khm...khm...podrucjima:D

Ja volim mala auta,jos ako su "brija" iliti vruci hatchbackovi,eeeeeh to je onda prava stvar.

A naravno volim coupe-e jako,ali opet gledam da je sto manji,npr. puno bi se bolje osjecao u integri nego u cls-u (bez obzira sto je jedno honda,a drugo mercedes) svejedno uvijek bih prije manje nego vece,bolje se osjecam u manjem auto,volim kompaktnost i osjecaj da imam punu kontrolu nad autom,ono kao da je ono moj produzetak,a vako kad je auto veliko,glomazno,hauba dvajs metera ispred mene,bjaaaaazi ba!

A SUV mi je najodvratnije auto,nit je dzip ,nit normalno auto,karina od auta,za smekere i sminkere,klasicni dzip mi je vec gotiva,ne da ih volim i da bih ga sebi kupio,ali da imam love napretek bi uzeo jednog da mogu ludovat po brdima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.