Vectra A iskustva

Vectra A iskustva

Vectra A 95.god, 1.6B, od opreme ima servo, prednje el podizace, centralna, na oko nema nigdje hrdje...
kolko se krecu cijene tih auta, kakva su za odrzavanje, na sta moram pazit prilikom kupovine (OSIM HRDJE :lol:).....
HVALA

Početnik
jako dobra auta,za odrzavanje relativno jeftina,taj 1.6 je mali potrosac,te godine su vec bolje zasticene sto se tice korozije,dosa udobno i komforno auto..prilikom kupovine gledaj sto i kod svakog auta,stim vidi bolje kineticki i kugle i obavezno broj sasije pogledaj,nezz jel kod prednjeg desnog sjedista...nadam se da sam pomogao

ma svaki savjet dobro doso, mozda bi mogo zamijenit Corrada za tu Vectru pa ne znam nista o tim autima a najvise me interesuje cijena

Član
jedan moj drug ima tu seriju vectre,koliko sam vidio prezadovoljan je. zavisi ko je prije vozio to auto, vidio sam ih puno hrdjavih,heh. Ova koju vozi moj drug ima takodje taj motor,i dobru opremu. Jako dobar auto,meni se svidjela,putovao sam s njim nekih 600km, koliko sam vidio nije ni veliki potrosac. Sada ih je sve manje i manje u dobrom stanju,nazalost

ma znam da su udobne, vozo sam malo al je bila 1.7TD, a ovu mi je momak ponudio pa ne znam kako bi mijenjo

Član
sve zavisi na sta naletis, znaju biti ekstra auta, a mozes i dresa uzeti. Moj rodjak ima 1.8i uzeo je novu 90-te godine, i prosle godine prvi put radio lim, a motor jos niko pipao nije, osim redovnih servisa, autic za pohvalu. Da sam na tvom mjestu, uzeo bi tu vektru, ne mozes tu nesto pasti, manji je potrosac od corrada, jeftinija za odrzavanje i mladja, jedino pazi da ne bude kakav zajeb, neregularna i to. sretno u zamjeni

Član
ja vozio tri godine,nikakvi belaji,isla kao zrno motor 1,6 uzimala oko 6,5 litara....Moja je pokazala malo hrdje na zadnjim rubovima,mislim da je dobra investicija.