Vaše mišljenje za Mercedes 190d 2.5 86'

Vaše mišljenje za Mercedes 190d 2.5 86'

Član
Prije svega pozdrav svim članovima BHtuninga, novi sam na forumu tako da nisam siguran jesamli potrefio podforum :icon_sad:

Skupio sam nekih para i naletio na 190d 2.5 86' naizgled dobro očuvan exterijer/interijer pa mi je u planu kupovine... Eh sad da se nebi zaletio zanimaju me
sljedeće stvari: potrošnja, rezervni dijelovi, registracija, opšti dojam etc.. Što više infa to bolje :cool:

Buraz mi ima 190-ku diesel 1.9 86' i mogu vam reći da je udobnij od očevog Stila 2004' ;)

Član
Sve zavisi koliko je para ako nije skup to je dobro auto i s tim motorom je pravo agilna a dijelove ti moze baba na pijaci kupit i jako su izdrzljivi ako je redovno servisiran naravno... I normalno da ce mercedes bit udobniji od fiata nema veze koja je godina

Član
Kod mene je 190d 2.0 1984 godiste, potrosnja zimi oko 8 litara, ljetni period nisam jos gledo, dijelovi ima gdje god pozelis, cak je motoric od vode za brisace isti kao kod golfa 2 neki dan mjenjo :D

Imas li slika od merca ?

Član
mr.black je napisao(la):
Kod mene je 190d 2.0 1984 godiste, potrosnja zimi oko 8 litara, ljetni period nisam jos gledo, dijelovi ima gdje god pozelis, cak je motoric od vode za brisace isti kao kod golfa 2 neki dan mjenjo :D

Imas li slika od merca ?

merc4c.jpg

merc3j.jpg

mercp.jpg