Van BIH, naljepnica bih jel potrebno?

Van BIH, naljepnica bih jel potrebno?

Član
Ma ovo me više interesuje sa pravne strane, ja čuo ko ima nove table da nemora imati tu naljepnicu?

Član
nemora sa novim tablicama :cool::cool: provjereno isao u CG zaletili su se da me vrate ali sa nocim tablama ne mora :cool:

Član
ja kad sam iso preko granice nisu mi nista spominjali za naljepnicu...
al nista me nije kostalo da je ponesem :) ako zatreba zaljepim i cao :)

Član
Magnetna je od sad u pregradi, jednu su skinuli, pa sad držim u autu. Ako treba, nije problem, za 3 marke da se jebavam, ne isplati se.;)

Član
ni mene vala hrvati nisu peglali a crnogorci su bili i nest nervozni i sve mi ispregledali a naljepnicu niko ni ne spomenu (nove table su na autu) :icon_confused:

Administrator
najsigurnije je da ti stavis... ja ne bi dzaba placao kazne, kad cu naljepnicu dobiti dzaba u osiguranju ili je pak kupiti za 2-3 KM...

Ali sto onda svi iz drugih zemalja imaju tablice ko mi i to odavno a svi imaju naljepnicu zemlje iz koje dolaze??? ja mislim da treba, sto neko rece ako vam se ne lijepi kupis magnetnu i stavis dok si u drugoj zemlji;)

Član
ja sam sebi uradio jednu, u lijepom fontu pravo i zalijepio, doduse nije na predvidjenom mjestu, nego ispod tablice, al makar je imam, a i lijepo oku :icon_biggrin:

Član
za stare table treba, to je sigurno, a vidis za nove ne znam... najbolje provjerit u mupu ;)

inace ako ces gledat po ps-u, koliku recimo hrvati moraju imati naljepnicu to nije normalno, ali magnetnu u gepek ili prije puta onu najmanju na sajbu nalijepit i miran....