Valentinovo!

Valentinovo!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
nema mi vece gluposti od valentinova,ne vidim svrhu svega toga al ajd...odvedi je na veceru i miran

a jbg,,nema neku svrhu ali opet je lijepo provesti vece sa nekim koga volis,na nekom romanticnom i mirnom mjestu,zato i pitam jel zna neko,,meni su se sve ideje potrosile :D

BHT Ovisnik
e pa bas to,zar to nemozes bilo koji dan u godini,a ovako tesko da ces igdje naci da nije sve puno,trebao si ve rezervirati

Član
moj poklončić:D:D

a951c43e.jpg

Član
na kakav fukodrom dje neces karter razbiti jer to zna pokvariti romantiku kad ebes mater prilaznim putevima i karteru i niskom autu :p
kad te pitali sta si uzeo maloj za valentinovo PA UZEO SAM JOJ DVAJESKU ZA GORIVA NIJE IMALA VISE U DJEPU :p

Član
svaki dan, svaka noc je valentinovo.. ako imas nekoga ko ti moze dan takvim uciniti :cool:

ne moras lupati glavom sta da uradis, gdje da je vodis.... vecera, ovo ono.. i to ti je to ;)

sub3r je napisao(la):
svaki dan, svaka noc je valentinovo.. ako imas nekoga ko ti moze dan takvim uciniti :cool:

ne moras lupati glavom sta da uradis, gdje da je vodis.... vecera, ovo ono.. i to ti je to ;)

ma evo snadjoh se,fino mjestasce pravo...ma jeste nama i svaki dan i svaku noc ali opet ovo je posebno :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.