Uvoz..Italija...???

Uvoz..Italija...???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav...Nisam znao gdje da pitam o ovome..Znaci zanima me ako ima neko na forumu ko se bavi tim ili zna nekog...da popricamo..Jer najvjerovatnije da bi uvezao iz Italije..pa sad da vidim kako se krecu cijene i sve to..hvala unaprijed...

Član
koliko sam cuo,izbjegavaj italiju,ne cuvaju oni auta bas previse;)
ak ces vec uvozit,gledaj druge drzave...btw,ak ti je vec do toga,otidji u Target auto,kod kapije Mittala,dole gdje je direkcija,il u Zauto,tamo iznad Tapasa,mozes probat i u Bosna auto-mislim da se tako zove(bivsi Karachi),oni ti uvoze auta,moze i na kredit,a sto je najbolje imas garanciju i svako auto mozes probat prije kupovine
mislim da Bosna auto nudi i zamjenu,neko mi rece da je mijenjao,mislim da je kod njih...
po meni je to bolje rjesenje nego uvozit...
target i Zauto imas i na netu,pa mozes provjerit ponudu
ako prodas audija,jos uvijek je na prodaju passat 5 :D

Član
edoze je napisao(la):
koliko sam cuo,izbjegavaj italiju,ne cuvaju oni auta bas previse;)
ak ces vec uvozit,gledaj druge drzave...btw,ak ti je vec do toga,otidji u Target auto,kod kapije Mittala,dole gdje je direkcija,il u Zauto,tamo iznad Tapasa,mozes probat i u Bosna auto-mislim da se tako zove(bivsi Karachi),oni ti uvoze auta,moze i na kredit,a sto je najbolje imas garanciju i svako auto mozes probat prije kupovine
mislim da Bosna auto nudi i zamjenu,neko mi rece da je mijenjao,mislim da je kod njih...
po meni je to bolje rjesenje nego uvozit...
target i Zauto imas i na netu,pa mozes provjerit ponudu
ako prodas audija,jos uvijek je na prodaju passat 5 :D

Ma netreba izbjegavat..nego sam iskljucivo sa servisnom knjizicom uzimat...

Član
nedavno iz Svicarske dosao passat...2003 godiste...sve regularno,nesto oko 150.000 na satu...ulje mijenjano prije par hiljada...otisao lik na servis s njim,u bosni,da za svaki slucaj izmijenja tekucine...preko racunara nasao da je zadnji put ulje mijenjano na 407.000...u svicarskoj...toliko o servisnim knjizicama...nije bomba,lik ne zna sta ce s autom,dao 20-tak hiljada i ima auto koje je preslo ko neko koje je 15 godina starije...

Član
edoze je napisao(la):
nedavno iz Svicarske dosao passat...2003 godiste...sve regularno,nesto oko 150.000 na satu...ulje mijenjano prije par hiljada...otisao lik na servis s njim,u bosni,da za svaki slucaj izmijenja tekucine...preko racunara nasao da je zadnji put ulje mijenjano na 407.000...u svicarskoj...toliko o servisnim knjizicama...nije bomba,lik ne zna sta ce s autom,dao 20-tak hiljada i ima auto koje je preslo ko neko koje je 15 godina starije...

Ma neznam bogami ni sam..Hocu golf V..to samo znam..i najvjerovatnije..trebam s jednim likom na kafu za koji dan..sto se bavi tim ...zivi u Italiji...Zenicanin...Pa da vidim..Meni ove cijene s neta odgovaraju...pravo..ako bude tako bit ce super..Golf bi dosao onda kroz mjesec-dva..bez obzira prodao audija ili ne...

Član
i ja sam čuo par slučajeva da treba izbjegavati Italiju za uvoz... pa sad...:icon_rolleyes:

Član
Ma joj..zavisi na kakvo auto naletis..jbg..ha ja..svugdje ima hamelja i krseva...sjebanih auta...

Član
gdje nadje italiju za uvoz, najgora auta. ti ljudi prelaze ubjedljivo najvise, znam frajera koji gore zivi ima do posla 150 km znaci svaki dan i jos toliko da se vrati, znaci da ide samo na posao to je 300 km dnevno a gdje su jos njegove potrebe e to je to kao sto je neko naveo 407 hiljada.

Član
Traži, ako već hoćeš golfa 5, u Njemačkoj... ja sam cijeli februar tamo bio, može se naći jeftino...

Pravilo broj 1. Kupi od privatnih osoba auto, osoba koje mijenjaju svoj auto... nikako od nekih hendlera i slično...

Ne govorim ti bezze, govorim ti samo iz onog što sam vidio, družio se tamo stalno sa njih 5-6 koji se tim bave... vidio sam sve šta se može uradit, i šta se uradi, pa ni servis ni iko drugi ne vidi stvarnu kilometražu...

Član
Jos jeu igri ovo..ali idem sad u subotu ili nedelju da mjenjam audija abd...pa ako to neuspije onda cemo vidjeti dalje...

Član
komsija mi ljetos iz italije uvezo pezo-a 307 hdi...radi ko svicarski sat...e dokle ce radit to je pitanje heh

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.