usluga

usluga

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ovo je za Vas sarajlije;) interesuje me gdje ima kod vas dobar tokar da moze napraviti prstenove za alu-felge..koliko bi me to izaslo i moze li neko od vas otici do njega rec mu da uradi pa poslat meni postom i ja vama pare na racun il kako god i jos PLUS platim uslugu!! ajde momci dobre volje POMOZITE:cool::cool: dajte mi savjet i koliko bi me izaslo i kako je to najbolje uraditi;)

Član
5km komad samo mjere trebaju precizne ja radio na nekoliko auta i prefektrno sve odradjeno samo problem je sta nemam vremena da ti to posaljem
a bio sam u travniku u subotu da si prije bar javio...

Član
bmwscaner je napisao(la):
5km komad samo mjere trebaju precizne ja radio na nekoliko auta i prefektrno sve odradjeno samo problem je sta nemam vremena da ti to posaljem
a bio sam u travniku u subotu da si prije bar javio...

meni treba unutrasnje 58,1 vanjsko 60,1.. tj. glavcina na autu od fiJata 58,1 aaa centalna na felgi od renoa 60,1.. ajd moze li molim vas iko od vas to viditi da mi uradi pa da posalje..nije skupo, naravno troskove i postarine i svega snosim ja I JOS PLUS DOBIJAS NESTO NA KAFICU LAGANINI ZA 10MIN. POSLA:cool::cool:

mogu i drugi gradovi:cool::cool: nemora samo sarajevo jer se postom salje:cool::cool:

Član
@dottore, 20 km standard cijena za set, ja cak znao po 10 platiti tokaru kod kojeg sam stalno isao

P.S. U Tuzli

Član
trizo pico pa bio bi red da poslovnom kolegi sredis te jedne prstenove bem ga ja i posaljes u travnik a ja tebi LOVU:cool::cool: moras ti jer si mi ti felge i prodao!!!!:lol::lol: de vidi mozes li MOLIM TE da rjesim to bem gaaa

Član
Ne mogu drug ja nikako :) ni svoje nisam rijesio, jos samo par dana sam u Tz, pa imam kamaru posla koji moram obaviti dok sam ovdje....sorry

Član
Nisam bas s Ahmetom naj vise, naljutio me pravo prosli put, onakvu neozbiljnost ipak nisam ocekivao prema stalnoj musteriji.

Član
trizex je napisao(la):
I cekat ces na A3M 3 - 9 mjeseci :D

eh onda cekat fidelov odgovor na PM-u:cool::cool: pozelio sam se fela na autu pa ko ih hebe mogu ja vozit i na celavim gumama:lol:

ako ima jos neko da je spreman pomoc BUJRUM:cool::cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.