Usluga - prevoz ; Teslic - Sarajevo

Usluga - prevoz ; Teslic - Sarajevo

Legend
Trebam jednu uslugu, dakle ako ima neko da dolazi iz pravca teslica prema sarajevu, ili da mu je usput, trebao bi mi povuci neke felge iz Teslica do Zenice ili Sarajeva, platit cu mu naravno..

unaprijed hvala
pozz

Član
evo noke ako mogu da pomognem ikako,ako imas nekoga da ti doveze fele negdje u ovaj moj kraj,a da mu je usput,recimo do doboja,tesnja,maglaja,zepca,il tako nesto, onda bi se ja nekako mogao organizovat da odem po njih,i povezem ti ja u subotu u travnik,gore si cesto,pa ti nece bit problem da ih preuzemes.
Ako pomaze ova moja opcija rado cu ti pomoci:cool::cool:

Legend
evo sad cu pitati ovog momka, ako mogne da to organizujemo ebem ga :D

hvala druze kako god, puno !!

Član
vjerujem da tom liku nije frka da ih nekako prebaci do mene,ili bar negdje u pola puta,pa cemo se za ostalo dogovorit, pomoglo bi ti da dodju do mene,jer ti ja dalje mogu povest,znas i sam:cool::cool:

Član
ok,eto ti se meni javi,ja sam ovih dana inace slobodan,slijedece subote branim diplomski i dolazim u travnik,ako mogu da povezem fele rado cu to uradit:cool::cool:

Legend
oke, bit cemo u kontaktu svakako :)
nebih ni tebe da opterecujem imas tih obaveza, ali ako nista ne skontam, znas sta ti je radit :D

Član
evo javio se on meni,zahvaljuje se sto sam se ponudio za pomoc,kaze skontao se za prevoz
opet ti znas sta je tebi cinit ako sta zapne:cool::cool: