USB konektor - kupovina ! HITNO!

USB konektor - kupovina ! HITNO!

Pozdrav svima,

Zanima me gdje se ima kupiti ovaj dio u Sarajevu. Treba mi hitno . Pokusao sam izvaditi iz printera ali sam slomio , zato mi i treba ovaj dio posebno .

USB_JACK3.jpg

Član
pitaj u rs electronic na dobrinji
http://www.rselectronic.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=12

IGY

Član
electronic centar, imas ih na marin dvoru kod tramvajske stanice, i u gradu kod vjecne vatre u prolazu gdje je sarajevo osiguranje

Taj zenski usb konektor ja mislim da tesko moze naci uzeti, opet pokusaj, najlaksa opcija sa printera da se odlemi ili sa neke wlan antene ili kojeg djavla sto ga koristi pumpica i lemilica 1 min posla ;)

ma imam 2 printera pa cu pokusati skinuti bar s jednog. Na kakvu pumpicu mislis , lemilicu imam al za tu pumpicu ne znam ?

Vakum pumpica ti je za usisavanje kalaja, mi serviseri koristimo ih za lakse skidanje tih stvari jer jedan pin kad odlemis usisas kalaj trenutno i on se nece vise prilemiti ako me razumijes dosta lakse jer ti tako moras sve grijati i po mm da izvlacis a onda ti se javi problem pregrijavanja okoline nemozes da drzi od toplote djek a i plastika unutar djeka se moze stopiti

originalslika-8229480.jpg

aham aham , ma meni je bitno samo da nabavim ovaj konektor , ovaj majstor ce mi to lemiti , jer on nema vremena da trazi taj dio :)

zen_3dom je napisao(la):
moze sa modema, 95% imaju u rs, neki dan je bilo, smao je cijena zara bila, oko 5KM

kad si napisao zara ja konto 50 KM a ne 5 hahaha :D ma ako je 5 km da ustedim sebi peglanje oko otvaranja i skidanja. hvala puno