Update software na Pezou

Update software na Pezou

Član
http://gpsunderground.com/forum/216/51/73/

Na ovoj stranici ima dosta stvari oko navigacije software i sl stvari. Ja necu ulazit duboko u problematiku pojasnit cu kako sam ja odradio upgrade na 407.

Ovaj gore link je topik od PSA grupacije.
Znaci odete tu skinete sebi software za svoj sistem kod mene je konkretno rt3 i ja sam skinuo zadnju verziju to je 6.63, posle 2006 ja msm da ide rt4 i rt5 a zadnja generacija je rt6 ako se ne varam znaci uredjaji nisu kompatibilni zato pazite sta radite.
Kad se skine software treba sprzit img datoteku najbolje sa Img Burenerom brzina ne smije biti preko 4x jer auto nece prepoznati cd.
Kad je CD sprzen dovoljno ga je ubacit u auto i uredjaj ga sam prepozna pita dali zelimo odradit upgrade kliknuti OK i to je to, dobro je upalit auto prije pocetka rada da se nebi ugasilo zbog struje pa onda ode sve u 3 p.m.....toliko od mene za ovaj put ako ima nekih pitanja bujrum

Član
Radio sam i ja nadogradnju na 307-ici. Nisam palio auto, ali nije loš savjet. Takođe, rezao sam max brzinom sa Nerom i očitao je disk bez problema. I inače mi bilo na Francuskom i nisam imao disk da promjenim na Engleski, pa skinuo ovo i usput uradio update.

Član
Mozes ovim jezik prebacit, jbg drug ne mora se ugasit sve zavisi kakva je baterija meni se nekad eko mod upali kad preslusam komplet Šakin album a nekad ne mogu dvi pjesme :p

Član
Haha, mora da je do Šake. :lol: Ma znam za jezik, promjenio sam. Primjetio sam i ja to za eko mode. Zavisi koliko dugo je bilo auto upaljeno, toliko dugo se neće aktivirati eko mode. Tako sam ja primjetio.

Član
Imas plus za ovo ko kucu;);)

Imas li direktan link odrt3 jer i meni istitreba...da nezeznem pa koji drugi ne skinem

Član
Evo ovdje.

http://gpsunderground.com/forum/8250-system-software-rt3.html

Sad ne znam koji interfejs ide, čini mi se da sam ja CAN koristio na svom. Možda Sale zna bolje.

Član
VAN je stari sistem iso je do 2004-2005
CAN je novi sistem on ide od 407 na ovamo

5.x = VAN
6.x = CAN

Kad das kontakt drzi duze pritisnutu tipku Menu i onda Device description tu bi ti trebala pisat verzija software ja msm da bi trebala bit 6.....

Član
saledoboj je napisao(la):
VAN je stari sistem iso je do 2004-2005
CAN je novi sistem on ide od 407 na ovamo

5.x = VAN
6.x = CAN

Kad das kontakt drzi duze pritisnutu tipku Menu i onda Device description tu bi ti trebala pisat verzija software ja msm da bi trebala bit 6.....

ok hvala puno