umjesto provalnika snimio vanzemaljca

umjesto provalnika snimio vanzemaljca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jos jedna cudna vjest iz kolumbie mada mislim da je montaza

http://www.net.hr/planet-x/page/2008/12/09/0446006.html

sve ce te vidjet mozda je montaza ali mozda nije
jer kada uporedite sliku na marsu za koju smatraju da je vanzemaljac vidjecete da ima puuuuuno slicnosi ova slika i slika na marsu

Član
RE: umjesto provalnika snimijo vanzemaljca

sta li je slijedece . . ..
stvarno ovo je nide veze . , . kako te nije stid postavit ovo :lol:

Početnik

Cuo buku u kuci i sisao sa kamerom da pokusa da snimi pljacku?! I jos snimio vanzemaljca u kuci!! WTF, sta, bila zatvorena prodavnica pa upao alien u kucu da ukrade kondom?! Nevjerovatno...

Član

BLACK KNIGHT je napisao(la):
Cuo buku u kuci i sisao sa kamerom da pokusa da snimi pljacku?! I jos snimio vanzemaljca u kuci!! WTF, sta, bila zatvorena prodavnica pa upao alien u kucu da ukrade kondom?! Nevjerovatno...

:lol:

reklama samo reklama,da ja imam trgovinu sad bi isto uradio,
zamislite po cjeloj bosni da se pročuje da je u mojoj trgovini krao
vanzemaljac,pa svi bi navalili da vide moju trgovinu tako je i taj to skonto :icon_biggrin:

Član

Znas ono, ljudi govore da je sex bolji u avionu, nego na zemlji zbog razlike pritiska i tih sranja...zamisli kako se hebu ko zecevi negdje na pumpi kod Marsa ili Plutona...

Space Fuck :lol:

Cpatain Kirk, she is goin` to BLOW ! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Član
Jao koji crap...
Snimis Admu kad pije i eto ti vanzemaljca, sljedeca stvar natpis u Avazu: "ADMA GTI - stvarnost ili fikcija!?"

Član

tibor987 je napisao(la):

Znas ono, ljudi govore da je sex bolji u avionu, nego na zemlji zbog razlike pritiska i tih sranja...zamisli kako se hebu ko zecevi negdje na pumpi kod Marsa ili Plutona...

Space Fuck :lol:

Cpatain Kirk, she is goin` to BLOW ! :lol::lol::lol:

:lol::cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.