X xr4iboy Član 16.03.2007 #7 ova zadnja bora ili jetta kako god hocete je bog svima ovima iznad samo joj je mana ono crno za kamencice koji ce joj *****
ova zadnja bora ili jetta kako god hocete je bog svima ovima iznad samo joj je mana ono crno za kamencice koji ce joj *****
Fiesta_Boy Član 16.03.2007 #8 edo_16v je napisao(la): ne mogu da se odvojim od ovog keca Kliknite za proširenje... boja mu je sminka,zna covjek sta valja
edo_16v je napisao(la): ne mogu da se odvojim od ovog keca Kliknite za proširenje... boja mu je sminka,zna covjek sta valja
emirEX_sa Član 16.03.2007 #9 edo_16v je napisao(la): ne mogu da se odvojim od ovog keca Kliknite za proširenje... I meni je kec odmah zapeo za oko
edo_16v je napisao(la): ne mogu da se odvojim od ovog keca Kliknite za proširenje... I meni je kec odmah zapeo za oko
jojo Član 16.03.2007 #10 edo_16v je napisao(la): ne mogu da se odvojim od ovog keca Kliknite za proširenje... i meni on upo u oko nemerem nikako da ga izvadim
edo_16v je napisao(la): ne mogu da se odvojim od ovog keca Kliknite za proširenje... i meni on upo u oko nemerem nikako da ga izvadim
MyX Član 17.03.2007 #12 edo_16v je napisao(la): ne mogu da se odvojim od ovog keca Kliknite za proširenje... to je izgleda slika kecine kojeg koristis kao avatar, ali prefarban, ili grijesim
edo_16v je napisao(la): ne mogu da se odvojim od ovog keca Kliknite za proširenje... to je izgleda slika kecine kojeg koristis kao avatar, ali prefarban, ili grijesim
JD. Član 17.03.2007 #13 pa i nisu nesto posebno, skoro svakom autu fali nekih detalja, mozda ima svega 1-2 auta koji su bas sredjeni ne po mom ukusu
pa i nisu nesto posebno, skoro svakom autu fali nekih detalja, mozda ima svega 1-2 auta koji su bas sredjeni ne po mom ukusu