ugradnja serva u golf 3

ugradnja serva u golf 3

Član
evo nakon dugog pretrazivanja po forumu nisam uspio pronaci temu za moj slucaj pa da otvorim novu:eek:vako nasao sam jeftino komplet servo za golfa 3,znaci letva,pumpa,boca,crijeva,nosaci,remenica,itd ali nisam onaj dio sto ide do volana,pa neznam dali ce pasati moj kriz da se uklopi na novu letvu ili trebam da zamjenim kriz sa originalnim od serva, :icon_rolleyes: hvala na odg,:icon_smile:

Član
uh svaka cast na brzom odg ;) a jel moram sve komplet nabaviti onaj dio od letve pa do volana ili se moze samo taj kriz zamjenuti :icon_rolleyes: jel ima tih krizeva razlicitih po serijama golfova mislim pasel od bilo koje trojke sa servom pozz

Početnik
Samo kriz mjenjas...a nisam ti siguran jel pase od svake trojke, znam da se letve malo razlikuju, noviji i stariji tip, al za kriz ne znam..

Član
Ima 92.

on topic, imaš dvije vrste krsta sa debelim i sa tankim kronerom, ovaj sa tankim je prelaz sa golfa dvojke na trojku, dok je ovaj sa debelim od novijih trojki. E sad moraš vidjeti koju si letvu nabavio...

Član
hvala nookey ovi se smiju sto nemam servo :icon_sad: ali imacu :lol: mislim da je od novije trojke letva i to sve a u mene je 93 godiste onda predpostavljam da je taj tanki kroner,a znaci najbolje bi bilo da komplet sve zamjenim cak i volan noviji stavim :lol: