ugradnja plina, Tuzla i okolina

ugradnja plina, Tuzla i okolina

Član
gdje jos ima ugraditi kvalitetno plin osim u vibi, onaj sekventni :)) (taj neki najbolji sistem) u vibi je 1200KM ima li jos gdje malo makar jeftinije :) al da je to taj :)

hvala unaprijed;)

Član
ee kralji ja sam ugradio u sarajevu i kostalo me 750km mislim da ti se ispalti otici za te pare u sarajevo meni jest i prezadovoljan sam

Član
pa isplati se otici, ali sta cu ako nesto se pokvari ili treba ustimati ili slicno.....i koliko ima garancije na taj sistem?

Član
haso je napisao(la):
pa isplati se otici, ali sta cu ako nesto se pokvari ili treba ustimati ili slicno.....i koliko ima garancije na taj sistem?

hehe ak tak imas na husinu amortizer servis al mislim da subotom sam rade plin odes i vidis. evi ti i br 065 563-118 dragisa tak ti je najbolje ;)

Član
ok, potrazit cu malo na netu...hvala

a imali neko iskustva jeli radio plin kod tog rodica???

Član
jesam ja dok sam imao audi jaje karburator bio pa nije sekvent nego stari sistem... a jarani su radili sekvent i sve 5

Član
evo imaju web stranicu i cijena je 700KM sekvent dok je u vibi u tuzli 1200 sekvent.....

ako ima jos neko nekih informacija, iskustava nek napise

Član
pa istrazi malo cim je taj 1200 km sekvent a ovaj 700 znaci ima razlike vjerovatno sistem nije od istog prozvodjaca, pa sad pogledaj koji je bolji ? zbog cega ? iskustva raje ? itd. .. . znaci oba su sekvent ali vjerovatno sistemi nisu od istih proizvodjaca ...

Član
normala je napisao(la):
pa istrazi malo cim je taj 1200 km sekvent a ovaj 700 znaci ima razlike vjerovatno sistem nije od istog prozvodjaca, pa sad pogledaj koji je bolji ? zbog cega ? iskustva raje ? itd. .. . znaci oba su sekvent ali vjerovatno sistemi nisu od istih proizvodjaca ...

kračju ja sam, u sarajevu radio u radicu i platio 750 a imaju oni dolaze u tuzlu subotom i rade za 1100 isto sve sam sho u sarajevu imaju vise konkurecije i tako im j ecjena.. ljudi radili u x5 audi 6 itd ;)

http://www.autogasradic.com/ ovo je kod kojeg sam ja radio ;)

Član
normala je napisao(la):

e sad neznam u cemu je fol :icon_confused:

Član
heh kralju vidis raspitas se mal ja sam kod radica radio i zadovoljan sam jebg sad kak ti hos. a ima jos njih na forumu sho su radili tu, isto su misljena kao ja ;);)