Ugradnja maglenki ?

Ugradnja maglenki ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Sad mi trebaju onako malo pretniji clanovi foruma ;) zelio bi sebi ugraditi maglenke u branik,problem je sto nemam prostor za maglenke hehehe :) pa da vam pojasnim,hocu da to izgleda ili savrseno kao da je serijski ili necu ni raditi ! Znaci na koji nacin mogu izbusiti branik i cime mogu popunit rupu da se ne vidi da je naknadno radjeno,kako,sa cim na koji nacin?

Branik je ovakav :

A treba da dobijem ovaj efekat po zavrsetku projekta,znaci trazit cu ovakve maglenke,ali kako to izvesti da recimo u 99% ovako izgleda :

???

kad već moraš farbat svoje branike bolje prodaj svoj i kupi orginalni branik koji ima rupe za maglenke i taj branik pofarbaš nego kentrat nešto naknadno ako ne onda nadji maglenke izbuši rubu i okolo obradi smolom tj poliesterom i rješena stvar (na maglenke obavezno ide relej)

IGY

Član
kao sti ti i Dado rece
nego ti fino na otpad i trazi zamjenu svoj branik za brnik sa maglenkama i doplati nesto malo para
jeftinije ces proci a nemas patnje oko busenja i sl

Član
ako vec i ostavis ovu nadi neki adekvatan oblik maglenki koji bi se uklopijo u karambolku i izrezes je knap samp da staklo maglenke prodje van ono njeno kuciste da se ne vidi...

Imaju nekakve one okrugle kao socivo sto izgledaju, probusis krug i samo staklo vani da je, al kako god uradis nije to to puno posla i nikad nece izgledat ko fabricki ....:icon_rolleyes:

Član
ja znam da sam kod sebe busio karambolke da postavim maglenke ali to sve nije to dok nisam kupio karambolku sa otvorima za maglenke.

xer85j.jpg

Član
ovo na tvojoj drugoj slici je orginalna karambolka samo sto je dodat crni lip na dnu karambolke. sve u svemu orginalna karambolka

ovo je od corsa-e GSI karambolka

Front03.jpg

corsa%20b.JPG

corsa-front-bumper-gs1m.gif

Corsa%20B%20gsi.jpg

na otpad mora ih biti ili naruči novu u ovlaštenom u svakom slučaju bolje ići na orginal nego na kentru jer ćeš kasnije svakako prodat svoj branik i pokrit troškove nadoplata će biti minimalna a tebi branik sa maglenkama

Član
Hajde ako neko naleti gdje polovan GSI branik da mi javi,a ja cu vamo pogledati,a usput cu se raspitati i koliko je nov :) mada nisam trenutno sa parama bas najbolji,nesto cu iskombinovati

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.