Ugradnja BOSE??

Ugradnja BOSE??

Imam neki naum, da uzmem iz 147 Alfe Bose sistem, ali općenito mene sad zanima da li je to ko radio i šta, paziti šta se prekraja i tako to, otprilike znam šta bi trebalo međutim svajet više bi dobro došao, u Alfe su 4x 16,5 dvosistemci + 4x twiteri, bass ,elektronika i instalacija.

Imao sam Alfu s ovim i sviralo je extra, pa sad kontam o ovom, a sve to stavit' u Vectru.

fd6els.jpg

Na slici je radio višak, fale twiteri.

Član
Bila je neka tema, jesi pogledo? Niko nije konkretno znao reć kako spojit.. ima tu posla i zajebancije dok se skonta ožičenje... ali se može... Za koju cijenu misliš to nabavit? Zašto ne uzeti nešto od alpine-a? Sa normalnim pojačalom i tim bose zvučnicima bi to bio tren posla za ugradit ;) Jer ta originalna pojačala su slaba, bolje naći nešto malo jače i kvalitetnije i spojiti to... Jer ne znam kako ćeš spojit to originalno pojačalo na svoj plejer...

Za cijenu nisam ni pitao jer vazda mi nešto dogovaramo pa neće biti puno ( milsim ) al' sad nebitno zanima me kako ovo uopće ide ako ima sva instalacija....vidio sam temu od kolege što je u trojku htio ubaciti, ako na to misliš?

Član
Da mislim na to...
ko što sam već reko niko ti ne može reć spoji zeleno/ bijelu žicu na crvenu, crnu na bijelu i pjevaće jer to niko nije radio ovdje...