addo Član 08.08.2008 #2 Od svih ovih najgorih ova treca mi je najbolja! Ostale su bljak! Ne daj Boze da kod tebe bude jedna od ovakvih!!!!!
Od svih ovih najgorih ova treca mi je najbolja! Ostale su bljak! Ne daj Boze da kod tebe bude jedna od ovakvih!!!!!
Dino Član 08.08.2008 #4 Cemu tema kad ne vidim tvoju Fabijanu nigdje? Salim se naravno, Anaisova i tvoja su svijet izmislile za ovz
Cemu tema kad ne vidim tvoju Fabijanu nigdje? Salim se naravno, Anaisova i tvoja su svijet izmislile za ovz
trizex Član 08.08.2008 #5 Heheheheh tiborova ce biti ko ova sedma, spojleri fazoni a fabricke felge hahaha
emir_89 Član 08.08.2008 #7 meni je ova 4-ta odozgo - crvena, extra, pa vi pricajte sta hocete hehehhe
tibor987 Član 08.08.2008 #10 trizex je napisao(la): Heheheheh tiborova ce biti ko ova sedma, spojleri fazoni a fabricke felge hahaha Kliknite za proširenje... Bitno je razlikovat se po necemu do drugih btw, mojne me zaje...recu dari da te stigne sazada u po noci
trizex je napisao(la): Heheheheh tiborova ce biti ko ova sedma, spojleri fazoni a fabricke felge hahaha Kliknite za proširenje... Bitno je razlikovat se po necemu do drugih btw, mojne me zaje...recu dari da te stigne sazada u po noci