Udes u slavinovicima (SLIKE SU TU)

Udes u slavinovicima (SLIKE SU TU)

Član
prije 3 minute cuo sam prasak jak..i na prozor i vidim dosta ljudi se kupilo..tezak udes....na putu kad se ide prema plavoj poliklinici...podaleko za slikat

:icon_cry:

Član
RE: Udes u slavinovicima

steta:icon_sad:,ima sad toga svagdje,,lijepo vrijeme alkohol se pije i vozi ato ne ide na dobro nikako

Član

bio sam sad tamo...

znaci stariji BMW 2000 momak u pijanom stanju vozio veliko brzinom i udari kod cesme golfa 2...i nije se zaustaavio tej kreno dalje i zezne 2 auta naprijed te se ta 2 auta TJ OPEL KADET SUZA I SEEAT IBIZA sudare direktno njegovom krivicom da on izbjegne i odleti u jarak i odvali tocak sa amortizerom koji je letio 15M i padne na VOLVO crni strane table.....kako sam cuo sam iz seata je jedno lice odvuceno u HITNU

Član

LSD je napisao(la):
da mozda nije bordo BMW

vjeruj u mraku je...ja mislim da je bordo ko boja neba neznam tacno..imo je felge al bez jedne ostao

ja mislim da je ovaj BMW:...prepozno ga zguza i sprijeda al ga pola nema

Član

Eto sta majmun uradi,ni krivi ni duzni ljudi stradaju zbog debila koji si kupili vozacku :(

ma nema to veze ko je kupi ovzacku, niti sa vozackim umijecem. ima veze sa time koliko je neko debil i nema mozga da razmislja racionalno. i covjek bez vozacke zna da se ne smije pijan voziti. ha ja