udes na ciglanama

udes na ciglanama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
sinoc se vracam kuci s posla...i gore na ciglanama na semaforu stoji dvica bijela...obicna znaci nije neki ćuner i dzip odnosno pick up crveni onaj sto stoji dole na stadionu na grbavici...golf se zabio u njega direktno pola golfa nema...

ne znam ima li povrijedjenih..ako neko ima nekih info nek stavi...

Član
nokke je napisao(la):
sinoc se vracam kuci s posla...i gore na ciglanama na semaforu stoji dvica bijela...obicna znaci nije neki ćuner i dzip odnosno pick up crveni onaj sto stoji dole na stadionu na grbavici...golf se zabio u njega direktno pola golfa nema...

ne znam ima li povrijedjenih..ako neko ima nekih info nek stavi...

Samo s epitam da li moze proci i jedan udes bez golfa??

Član
Nije niko poginuo!
Covjek u golfu je povrijedjen! Ja kada sam dosao hitna ga je vadila iz auta.
Pri svijesti je bio i micao se.

Vozac pickup-a bez ikakvih poslijedica!

Golf je pokusavao skrenuti lijevo za kosevsko brdo a pickup je dolazi iz pravca stadiona kosevo i nasli su se tacno na sredini. Posto je ta raskrsnica regulisana semaforom neko od njih je na crveno prosao i skrivo udes.

Član
Prosao sam mozda 2min nakon udesa, vec se skupilo dosta raje bilo i tek je policija dosla, frajer u golfu je bio zakovao, znaci nije se pomjerao, niti je ko smio da pridje da ga izvadi, tek je za jedno 3-4min dosla hitna, da neko je morao proci kroz crveno, pickapu nije bilo nista, a dvica se sva usinula, bas je bio odvratan prizor da se najezis...

Član
To je onaj ruzni pick-up od buregdzije? Onaj sa uvucenim tockovima, neproporcionalno svojoj velicini?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.