Udes, Lasva..

Udes, Lasva..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Danas je bio udes prije ukljucenja na magistralni put Zenica - Sarajevo, na nekih 2-3km prije petlje, odmah nakon pumpe sa desne strane (iz pravca vizeta) passat se okrenuo na cesti, polo sa druge strane u jarku, devastiran naprijed..

bilo je i povrijedjenih, jel ima neko vise info o ovome ? prosle su 2 hitne ..

Član
noke u koliko je to sati bilo,ja sam prosao tim putem,danas sam na faks isao,ali nisam to vidio,vidio sam par udesa dole dalje,ali nista strasno

Član
jest vala bas,ujutro kad sam isao sreo sam jednu corsu na po livade,jedno 20 metara daleko od ceste,stvarno mi nije jasno kako je ondje zavrsio,prije livade je ogroman kanal,ne znam kako je preletio,,,to ti je prije onog autootpada Papic

Član
ljudi su ocigledno retardirani, pa misle da voze bogovska auta i stiscu gas, nedavno sam isao u sarajevo poledio cijeli autoput sve bijelo idemo 60, golf 2 kadet, i tako ti passati novi 130 prelecu, pa sad kontaj ko je tu normalan... ja pri ovakvom vremenu ne prelazim 80, bolje se ne igrat sa zivotom

Član
Astra je napisao(la):
ljudi su ocigledno retardirani, pa misle da voze bogovska auta i stiscu gas, nedavno sam isao u sarajevo poledio cijeli autoput sve bijelo idemo 60, golf 2 kadet, i tako ti passati novi 130 prelecu, pa sad kontaj ko je tu normalan... ja pri ovakvom vremenu ne prelazim 80, bolje se ne igrat sa zivotom

a svaki drugi koci na bilo kakvu promjenu,i sto se onda cudit kad vidimo auto u kanalu

Legend
Da ne otvaram temu novu, udes bio na K glavi, negdje oko pola 5, VW Jetta i Skoda Felicia ... zastoj nekih pola sata, jetta se rasula..

daki je napisao(la):
Da ne otvaram temu novu, udes bio na K glavi, negdje oko pola 5, VW Jetta i Skoda Felicia ... zastoj nekih pola sata, jetta se rasula..

Da i ja sam tu prolazio,ima povrijedjenih,prolazio sam kad su ga/ih odvozili u hitnoj,,jel se zna sta vise ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.