Udes kod Hitne (mostar)

Udes kod Hitne (mostar)

Član
Oba 2-ca su mi prijatelji vozac pasata i suvozac njegov oba 2 su bili pod utjecajem alkohola..Udarili su u golfa pa u zid zid je pukao o kolikoj je brzini rijec neznam...Prijatelj sto je bio suvozac passata je na CUM-u od sinoc slomljene obe ruke razbijena glava i polomljene sake i prsti..sva sreca pa se Zracni jastuk upalio da se nije upalio oba 2-ca bi zavrsili vani kroz sofersajbu...Prijatelj koji je na cumu je razbio glavom sajbu na 2 mjesta pola glave mu je u savovima ...
http://www.bljesak.info/content/view/70082/158/

Član
Pijana glava za volanom posla preticat i najebu oba 2...Jedan je od njih Sisa tibore znas ga 100 posto iz KAFICA ZDRAV RUŽ on je proso katastrofalno :S Ovaj je valjda posao preticati auto a golf iz suprotnog smijera skrecao prema hinoj i pasatom se zabije u golfa i opali u zid...Ivo(sisa) je razbio glavu ruke isjeko ubiti 54 Šava ima na glavi tako mi jutros reko kad sam bio kod njega kuci.. Razbijena glava na celu,ispod oka rasjeceno,usna,obraz,uho i jos sitnih rezova..Obe ruke rasjecene po 10-15 cenata rezovi su veliki i 1-2 cm duboki ubiti ruke su mu u zavojima imo je na jednoj ruci vanskih prijeloma...Al dobro je proso kako je mogao... I zracni jastuk se kasno upalio mamu mu Jeb** on kaze udario sam glavom i rukama u sajbu onda se tek upalio zracni.Vozac nema ni masnice na sebi...CIRKUS :S

Član
Znam bola Sisu, kako necu znat baxuza jednog...a covjece, nisam znao da je on u bibiju bio... aj pa javljaj kako je, hoce biti sve udure ? A jebemti i airbag, tko zna koliko je star, moze bit i da je patrona otisla za ispaljivanje :icon_mad:

Član
Bio sam kod njega kuci malo prije primio je jos litar infuzije..Izgubio je litar ipo krvi....Udure je zasad hvala bogu sve....