Udes iza Mostarskog raskršća!?

Udes iza Mostarskog raskršća!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Danas oko 14:00 pa nadalje sam čekao u koloni nekih sat i pol vremena kad sam išao iz Sa prema Jablanici... bio je neki udes opasan čini mi se... neznam tačno mijesto jer sam pizdio u koloni... vrućina ubija... uglavnom poslije Mostarskog raskršća je bilo... par kilometara ja mislim, nemam predstave uopšte jer sam se pomjerao metar po metar punih sat i pol...

Uglavnom kad sam naišao pored policije i Tojote, čini mi se Auris... koja je bila pored ceste, nema od nje ništa... nisam uspio vidjet ništa detaljno jer me policija požurivala da prođem zbog gužve...

Zna neko nešto ? jel' bilo povrijeđenih... kako šta...

BHT Ovisnik
ja sam oko 15 do 2 bio na autobuskom kolodvoru cekao rodicu iz rame,kaze radovi na putu ovo ono pa kasnio joj bus,nije spominala udes

Legend
ja sam tu prolazio, i renoviraju onaj most jos, udes nisam vidio jer sam prolazio jutros, nadam se da nije nista ozbiljno po zivot..

Član
.nOKe je napisao(la):
ja sam tu prolazio, i renoviraju onaj most jos, udes nisam vidio jer sam prolazio jutros, nadam se da nije nista ozbiljno po zivot..

Ja sam oko 12 prošao u Sa, nije ništa bilo... i krenuo sa Stupa oko 15 do 2, i zadesila me ta kolona... znači negdje između 12 i 13:30 se to desilo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.