ubistvo i samoubistvo

ubistvo i samoubistvo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mehmed Buljubašić ubio suprugu pa sebe
Uputio nekoliko telefonskih poziva tražeći oprost od svoga brata i oca za ono što je učinio, a zatim izvršio samoubistvo...

U mjestu Behrami u općini Srebrenik noćas je Mehemed Buljubašić (1984) nanio više ubodnih rana nožem svojoj bivšoj supruzi Envestini Buljubašić (1989) od kojih je podlegla u Službi hitne pomoći Srebrenik, saopćeno je iz Tužilaštva tog kantona.

- Odmah nakon toga Buljubašić je pobjegao sa lica mjesta i odvezao se na tvrđavu u Gornjem Srebreniku, odakle je uputio nekoliko telefonskih poziva tražeći oprost od svoga brata i oca za ono što je učinio, a zatim izvršio samoubistvo skočivši sa tvrđave na stijene. U jutarnjim satima, uz pomoć građana Gornjeg Srebrenika, pronađeno njegovo tijelo.

Po informacijama članova porodice i očevidca ubojstva, do izvšenja ovog kaznenog djela je došlo usljed porodičnih sukoba i razvoda braka između Envestine i Mehemeda Buljubašić", navodi se u saopćenju.

Oba tijela će biti podvrgnuta obdukciji.

Član
da bog sacuva... tragedija majke mi... stim da je ovdje naglasak na crnu hroniku saobracaja mislim da ce ti admini prigovarat shto si stavio ovo... ali svejedno je ovo velika tragedija...

Legend
Necemo, zar smo ikada?
Zao mi je zbog ovoga, inace Srebrenik mi je u ljepom sjecanju u volim svu raju odande a kula mi je posebno draga nerjetko odem gore.

Član
bash sam prosli vikend bila gore..........
tragedija...
da se mnogo rastava ovako moraju zavrsiti :-(

ma nije mu to trebalo al poludio momak. znam da je od malena imao problema sa secerom a i nace je bio miran a djevojku sam licno poznavao i stvarno mi je zao zbog nje

Član
to je najgore... obicno ti mirni momci shto sve cuvaju u sebi i sve trpe nekad moraju puknut... zao mi je majke mi tragedija... :((

Član
jebote tip ima isto prezime ko ja.....gdje ga nade... al trebalo je muda to tako uraditi....

kako sam ja cuo kriva je mama od te cure sto ih je razdvojila i nije joj dala da se vrati covjeku a on je inace imo secer pa je to valjda bio razlog rastave. a sigurno je imo "muda" i bacio se sa tvrdjave visoke oko 100m

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.