u vezi te neke nagrade od 50 km

u vezi te neke nagrade od 50 km

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sUx

Član
da razjasnimo nesto oko ove teme koja je zakljucana ,u vezi pik.ba i ovog momka (znam ga iz vidjenja sa street race -a / nick rinaldo ) sto me zove sa pricom kako sam JA njemu pisao svakakve poruke preko pik-a itd

profil sUx je moj profil i na pik.ba i na bhtuning i bilo gdje drugo , vecina raje sa foruma i sa race-a me zna ,tako da nemam sta puno raspravljati oko toga

a to sto su administratori sa pik.ba saznali ip adrese i mene povezali sa tim to je zato sto smo svi iz istog internet centra igrali cs jer je naravno ista konekcija

da nebi duzio razgovor jer mi je mrsko pisati :

profil ramizr6 sa pik.ba je momak odavde iz sarajeva prati sve oko street race-a al nikad nije otisao ni na jednu trku van sarajeva, od mene je cesto "kupovao" stvari sa pik.ba kako bi imao vise transakcija pa ste vi tako povezali mene i njega
kad ga vidim naruzit cu ga, i natjerat da se izvine jer je mene doveo u bezveze situaciju da mene ljudi prozivaju po forumu a vecina zna da nisam od tog posla

vozdra

Član
sUx posto sam te ja prvi "prozvao", da ti odma odgovorim, da nije bilo u kontekstu prozivanja, nego je rinaldo pokusao saznati nesto o tom momku ramizr6 sa pika, pa s obzirom da imate par transakcija tamo, predlozio sam mu da tebe kontaktira, jer bi vjerovatno ti mogao znati vise o tom momku

tako da mislim da niko nije nista lose za tebe rekao ;)

sUx

Član
kavaz je napisao(la):
sUx posto sam te ja prvi "prozvao", da ti odma odgovorim, da nije bilo u kontekstu prozivanja, nego je rinaldo pokusao saznati nesto o tom momku ramizr6 sa pika, pa s obzirom da imate par transakcija tamo, predlozio sam mu da tebe kontaktira, jer bi vjerovatno ti mogao znati vise o tom momku

tako da mislim da niko nije nista lose za tebe rekao ;)

ok nije frka, nego necu da ljudi imaju pogresno misljenje o meni

Član
izvini onda od mene, ako je bilo ko stvorio neko pogresno misljenje o tebi zbog toga

Član
i ja sam htio napisat cim sam vidio prvi post danas kad je postavljen, da onaj ko te pomenuo u onoj temi nije nista lose o tebi mislio, nego je samo pomenuo da je bilo transakcija izmedju vas i da rinaldo vidi sa tobom da li ti imas vise informacija o tom liku, al hajd reko nije moje da se mijesam :icon_biggrin:

ugl, ne brini, sumnjam da je iko ista lose pomislio o tebi iz one teme jer ko je procitao, nije ni imao razloga ista lose da pomisli ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.