u vezi prelaza granice

u vezi prelaza granice

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
e ovako prijatelj mi je nedavno polozio vozacku za B i dobijo ona papir da je polozio za B da moze vozat dok ne napravi pravu vozacku,e sad ga zanima dali moze prijeci granicu sa autom i vozit u hr. sa tim papirom 5 dana,Koji znaju nek odgovore na ovo

Član
mato19E je napisao(la):
e ovako prijatelj mi je nedavno polozio vozacku za B i dobijo ona papir da je polozio za B da moze vozat dok ne napravi pravu vozacku,e sad ga zanima dali moze prijeci granicu sa autom i vozit u hr. sa tim papirom 5 dana,Koji znaju nek odgovore na ovo

mislim da ne jer u RH nesmjes vozit sa tim papirom

nesmjes vozit dok ne dobijes pravu vozacku

Član
zdravko je napisao(la):
mislim da ne jer u RH nesmjes vozit sa tim papirom

nesmjes vozit dok ne dobijes pravu vozacku

nema teorije.... :D ni po BiH po zakonu ali eto oper ljudi ne mogu da cekaju pa se vozaju sa papirom...

IGY

Član
po pravilu sa tim papirom mozes vozati samo po kantonu
i to je upitno ako ti naleti kakav mrgud od drota da te ne odere po guzovima :lol:

ja cu vam dati odgovor kao Carinski tehnicar...

On nemoze voziti u Hrvatskoj s tim papirom..
Pa cak ako auto nije na njemu nemoze da prede..jer treba da ima punomoc nad autom,,
i cak na granici ti mogu traziti sve papire od auta,pa cak vozacku dozvolu..
lijep pozz

Član
u travniku salju cetvrtkom ko preda a dolazi u utorak.. ako odneses da se pravi u cetvrtak znaci cekat ces 5dana.. a ja imam dobrog iskusva sa tim granicarima pa mu reci da se neigra da tako pokusa preci granicu jer ga slijedi velikaaaa kazna:icon_biggrin::icon_biggrin: znam iz iskustva:lol::lol::lol:;););)

elmir je napisao(la):
u travniku salju cetvrtkom ko preda a dolazi u utorak.. ako odneses da se pravi u cetvrtak znaci cekat ces 5dana.. a ja imam dobrog iskusva sa tim granicarima pa mu reci da se neigra da tako pokusa preci granicu jer ga slijedi velikaaaa kazna:icon_biggrin::icon_biggrin: znam iz iskustva:lol::lol::lol:;););)

neznas sa nasom granicnom sluzbom :lol::lol:

Član
black_devil je napisao(la):
ja cu vam dati odgovor kao Carinski tehnicar...
i cak na granici ti mogu traziti sve papire od auta,pa cak vozacku dozvolu..
lijep pozz

meni preksinoc na gp orasje trazili nesh drugo
na izlazu iz cro,pita carinik imatel nesto za popit,
reko nemam popio sve,jako mi grijanje pa ozednim brzo

Član
s papirom se samo moze po opstini vozat, cak ni po kantonu ne moze...tako da ne pomislja na to...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.