superman Član 27.08.2010 #1 Koju poštu vi koristite kada šaljete pošiljku a da je sigurna naplata i kako jer nisam nešto upoznat s tim.
Koju poštu vi koristite kada šaljete pošiljku a da je sigurna naplata i kako jer nisam nešto upoznat s tim.
edo_16v Član 27.08.2010 #2 Mozda nece vjerovati ali obicna bh posta.. Najprije ce ti vratit tvoje naplacene pare..
mahe007 Član 27.08.2010 #3 meni stari radi u dhl-u i sam znam da nkad nikog nisu zaj*ali jes da su poskupi al zato su
menjic Član 27.08.2010 #4 Ma nije posta problem, problem je ako ti posaljes nesto a taj kome saljes ne kupi ? Sta onda, ti platis postarinu i nisi prodao. Tako uradis dva tri puta i vise ne moras ni prodavat
Ma nije posta problem, problem je ako ti posaljes nesto a taj kome saljes ne kupi ? Sta onda, ti platis postarinu i nisi prodao. Tako uradis dva tri puta i vise ne moras ni prodavat
erve34axim Član 27.08.2010 #5 Ma standardna posta na otkupninu i ne razmisljas, ovi svi privatni mrljave nesto
bmwscaner Član 27.08.2010 #6 ja nista ne šaljem dok unaprijed preko western uniona ne dobijem novac a robu vecinom šaljem autobusom oni su najjeftiniji i najsigurniji prevoz
ja nista ne šaljem dok unaprijed preko western uniona ne dobijem novac a robu vecinom šaljem autobusom oni su najjeftiniji i najsigurniji prevoz
menjic Član 27.08.2010 #7 bmwscaner je napisao(la): ja nista ne šaljem dok unaprijed preko western uniona ne dobijem novac a robu vecinom šaljem autobusom oni su najjeftiniji i najsigurniji prevoz Kliknite za proširenje...
bmwscaner je napisao(la): ja nista ne šaljem dok unaprijed preko western uniona ne dobijem novac a robu vecinom šaljem autobusom oni su najjeftiniji i najsigurniji prevoz Kliknite za proširenje...
black_devil Član 27.08.2010 #8 24 VIP Dosada nikada provblema nisam imao,jer mi sa kantona rade dvojica kolegi.. Pa onda nikad nis nekasni....
24 VIP Dosada nikada provblema nisam imao,jer mi sa kantona rade dvojica kolegi.. Pa onda nikad nis nekasni....