Tuzla: Povrijeđen vozač motocikla iz Lukavca

Tuzla: Povrijeđen vozač motocikla iz Lukavca

Član
Vozač motocikla, 21-godišnji M. M. iz Lukavca, povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći, koja se u petak oko 16.30 sati dogodila na raskrsnici ulica XVIII Hrvatske brigade i Admira Dedića u tuzlanskom naselju Solana.

110617119.1_mn.jpg

On se kretao na motociklu Honda (613-J-587) prema zapadnom izlazu iz grada, kada se sudario sa automobilom Mazda (166-M-036), kojim je upravljao 26-godišnji G. R. iz Doboja, a koji je dolazio iz smjera naselja Moluhe.

110617119.2_mn.jpg

Saznajemo kako je nakon sudara vozač motocikla bio u svjesnom stanju, te da je kolima Hitne pomoći prevezen na UKC "Gradina". Tu je zbrinut na Odjelu ortopedije.

110617119.3_mn.jpg

Izvor: sarajevo-x.com

Član
Jbg počelo je već, nažalost kako je ljeto bliže tako ćemo se nagledati više ovakvih stvari.. I ono nije Mazda nego Opel Calibra, novinar 0 bodova za poznavanje materije

Član
Nazalost pocelo je...ja kako sam citao clanak mislio sam da je vise vozila bilo, a vidim samo ovu Calibru, nije do mene, ja sam samo prenio clanak onako kako je napisan :D

Administrator
:icon_exclaim:

motociklisti brz oporavak... inace najgora dionica puta za izlazak na glavnu cestu...

Administrator
jedini nacin je da se na svaki izlazak na sjevernoj saobracajnici postavi semafor, regulisati sa zelenim valom i to je to, jer kad krenes od tusnja gdje je motorista neki dan poginuo pa do siporexa i gdje trebas izaci mozes se fino nacekati, a ishodi nestrpljivih su nazalos ovakvi...

Član
ma kakvi semafori,da ljudi voze po ogranicenju ne bi bilo tog...
da su radari ko sto su bili 2003 04 05te,kad je za noc u gradu na tri mjesta bio radar,pa mjenjali lokacije svakih sat dva ne bi se ove stvari desavale,sad ih nema nigdje ba,ima samo onih s motorima

Član
a i oni sa motorima samo ganjaju onu djecu sa skuterima ako nema kacige i zaustavi tebe u autu ako ti je sijalica neispravna..i naravno ako si negdje pogresno parkirao da ti zaljepi kaznu...na to se sveo rad....