tuzla beograd

tuzla beograd

Član
eh ovako trebam sutra za beograd a iz tuzle... znaci idem preko majevice... posto vidimo da snijeg pada znal iko jel majevica ociscena??? ipak dio pripada rs-u a kako je znam u rs-u se ceste bolje ciste... imal ko da je iso danas - veceras ovim putem pa da mi kaze sve iz prve ruke????

Član
Haris je napisao(la):
eh ovako trebam sutra za beograd a iz tuzle... znaci idem preko majevice... posto vidimo da snijeg pada znal iko jel majevica ociscena??? ipak dio pripada rs-u a kako je znam u rs-u se ceste bolje ciste... imal ko da je iso danas - veceras ovim putem pa da mi kaze sve iz prve ruke????

ja danas isao iz Brckog, sve super,moj savjet ti je da ides preko Hrvatske, brzo dodjes, ciste ceste ;)

Član
Uglavnom ces vise problema imati do Banj brda - dionice koju cisti federacija, a kad se pocnes spustati, to ciste sluzbe iz RS, i uglavnom su bolje ociscene, ali u svakom slucaju oprez i lagano ;)

LSD

Član
sinko sad ja siso s majevice..nije dirnuto nista od priboja do tuzle...
ak se moze proci..laganice samo

Član
kavaz je napisao(la):
pa kako je napadao, a kako nasi ciste, vjerovatno ne bi daleko od Tuzle dogurao :D
Iznenadilo ih ovo nevrijeme, inace su nase ceste jedne od najbolje odrzavanih u Evropi :icon_biggrin:

jusuf je napisao(la):
kavaz je napisao(la):
pa kako je napadao, a kako nasi ciste, vjerovatno ne bi daleko od Tuzle dogurao :D
Iznenadilo ih ovo nevrijeme, inace su nase ceste jedne od najbolje odrzavanih u Evropi :icon_biggrin:

Poledica i snijeg,pa nisu mogli ocistiti ovu dionicu...nije niko lud po ne ociscenom terenu da ide s kamionom i grtalicom...

:lol:

ides preko hrvatske i nema brige...ociscen je autoput garant...jebo ga ti sta se isprepadas jel snijega malo padne...meni valja iz beca doc po snijegu pa sta...prilagodi voznju uslovima na putu i eto...nemozes ocekivat da dodjes za isto vremena, al sta je tu je...