Upisao na google, turiranje auta i to je među prvim rezultatima pokazaloJe li ovo Rallye od Najina?
Najprije ti pocnu lupati lezajevi na radilici, onda pocne izbacivat plav dim na mjerac, posle toga krene bijel dim pa ako i tad ne pustis gas onda krene vodu da izbija, krajnji rezultat ti je pucanje klipnjace, probijanje bloka.....
Naravno da ostecuje, u subotu smo drug i ja spalili digifanta u dvojki na taj nacin, drzali ga u na punom gasu koliko je moglo samo smo pustili da ne izbije klipnjacu van, to je sve bilo za oko minut, od zdravog motora do otpadaZanima me i da li oštećuje motor i turiranje po 30-60 sekundi u mjestu, pošto nisam stručan oko tih stvari, a zanima me...
Naravno da ostecuje, u subotu smo drug i ja spalili digifanta u dvojki na taj nacin, drzali ga u na punom gasu koliko je moglo samo smo pustili da ne izbije klipnjacu van, to je sve bilo za oko minut, od zdravog motora do otpada
A to ti najvise zavisi od stanja motora, ako vec hoces to radit onda rasklopi motor i ubaci nove karike, lezajeve, nov set zupcastog, kvalitetno ulje dobre gradacije i udri...A "naglo turiranje", tipa vožnja u prvoj brzini 10-15 km/h i onda puni gas uz pritisnuto kvačilo max. 10 sekundi
Da li su to nagle promjene za motor, dijelove i sl?
Ovo je onaj crni vr6 turbo sad ili sam pogresno skontao? koliko ima ovih rallye u Bih ja znam za 3-4Da to je taj golf